Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Primăria Alba Iulia: Modalități de plată a taxelor și impozitelor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia reamintesc modalităţile de plată pentru taxele şi impozitele locale precizând că în ultima şedinţă de Consiliu s-a decis ca orice contribuabil care-şi plăteşte restanţele avute la data de 31.12.2012, inclusiv amenzi, în perioada 1.03.2013 – 30.04.2013 va fi scutit de majorări şi penalităţi de întârziere la data plăţii.

Taxele și impozitele se pot achita prin: *Plata electronică cu cardul prin intermediul ghişeului virtual de plăţi www.ghiseul.ro; *Plata electronică folosind servicii de internet banking; *Ordin de plată la bancă (C.U.I. 4562923); *Plata prin mandat poştal; *Plata cu cardul (POS) la sediul Direcţiei Venituri; *Plata în numerar la sediul Direcţiei Venituri.

Informaţiile şi obligaţiile de plată personale pot fi obţinute online, accesând portalul primăriei https://extranet.apulum.ro

Pentru cei care doresc să folosească sistemul electronic vă oferim un set de instrucţiuni utile pentru obţinerea unui cont de utilizator al portalului. Iată mai jos paşii pe care trebuie să-i urmaţi:

– din secţiunea „Doresc cont” a portalului solicitaţi crearea unui cont
– trimiteţi electronic solicitarea
– confirmaţi adresa de email
– vă prezentaţi la sediul Primăriei, Calea Moţilor, Nr. 5A, Biroul Informatică (camera 20), cu actul de identitate, pentru activarea contului si furnizarea parolei. În cazul persoanelor juridice, suplimentar, este necesar sa prezentaţi o copie după certificatul de înmatriculare al firmei şi o împuternicire.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea