Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Alba Iulia: Licitație publică pentru concesionarea a 8 spații disponibile în Cetatea Alba Carolina, în 6 aprilie. Prețuri de pornire între 40 și 524 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cetatea Alba Iulia aerian CIPrimăria municipiului Alba Iulia organizează, în 6 aprilie, licitație publică deschisă pentru concesionarea a opt spații disponibile în Cetatea Alba Carolina. Spațiile sunt incluse pe Lista Monumentelor Istorice, iar destinația acestora este de spaţiu comercial şi/sau de alimentaţie publică, punct de informare turistică, spaţiu cultural polivalent, spaţiu pentru servicii turistice sau spațiu destinație de bistro ecologic.

Durata concesiunii este de 25 de ani cu posibilitate de prelungire cu cel mult jumătate din perioada iniţială. Prețurile de pornire a licitațiilor sunt cuprinse între 40 și 524 de euro.

Licitațiile vor avea loc la spaţiul Primăriei, Serv. Administrarea Domeniului Public şi Privat situat în Alba Iulia, str. Calea Motilor, nr.7, bl. S1, sc. E (vis-a-vis de BANCPOST ), în data de 06 aprilie 2016, la ora 10.00. Spaţiile situate în sanţurile Fortificaţiei de tip Vauban sunt proprietate publică a Municipiului Alba Iulia.

Cumpărarea Documentaţiei de Atribuire (cu caietul de sarcini inclus) se face tot la spaţiul Primariei, Serv. Administrarea Domeniului Public şi Privat, iar plata acesteia se face la Casieria Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat, în perioada 01- 04 martie 2016, achiziționarea acestora fiind condiţie pentru acceptarea la licitaţie a ofertanţilor .

Depunerea ofertelor se face în perioada 21 martie 2016 – 25 martie 2016 , pâna la ora 12.00, la Primăria municipiului Alba Iulia cu sediul in Alba Iulia, str. Calea Motilor , nr. 5A, cam 8 (Registratura) , într-un exemplar. Fiecare participant poate depune o singură ofertă pe spaţiu.

Data limită pentru solicitarea clarificărilor este cu 4 zile înainte de ultima zi de depunere a ofertelor. Pentru desfăşurarea licitaţiei este nevoie de cel puţin trei oferte valabile. În caz de amânare a şedinţei de licitaţie, aceasta se va repeta în data de 13 aprilie 2016, ora 10.00.

Spațiile scoase la licitație:

  1. spaţiul nr. 2 indicativ (M4C1), situat în Cetatea Alba Carolina Contragarda Bastionul Trinitarienilor

-Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 521,6EUR/lună Sutilă = 521,59 mp

-Scrisoare de bonitate/sau confort in valoare de 264,13 mii EUR ( sau echivalentul în lei)

  1. spaţiul nr. 4 indicativ (M5R1), situat în Cetatea Alba Carolina Ravelinul SF. Capistrano

-Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 59,9EUR/lună Sutilă = 85,6 mp

  • Scrisoare de bonitate/sau confort în valoare de 54,17 mii EUR ( sau echivalentul în lei)
  1. spaţiul nr. 5 indicativ (M6C2), situat în Cetatea Alba Carolina Bastionul SF. Elisabetha

-Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 524,4EUR/lună Sutilă = 476,75mp

  • Scrisoare de bonitate/sau confort în valoare de 233,46 mii EUR ( sau echivalentul în lei)
  1. spaţiul nr. 6 indicativ (M7C1), situat în Cetatea Alba Carolina Contragarda Bastionul SF Michael

-Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 406,8EUR/lună Sutilă = 508,52 mp

  • Scrisoare de bonitate/sau confort în valoare de 304,68 mii EUR ( sau echivalentul în lei)
  1. spaţiul nr. 7 indicativ (M7C2), situat în Cetatea Alba Carolina Contragarda Bastionul SF. Carol

-Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 479EUR/lună Sutilă = 532,2 mp

  • Scrisoare de bonitate/sau confort în valoare de 288,14 mii EUR ( sau echivalentul în lei)
  1. spaţiul nr. 9 indicativ (M7R2), situat în Cetatea Alba Carolina Ravelinul SF Carol -Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 56EUR/luna

Sutilă = 186,8 mp

  • Scrisoare de bonitate/sau confort în valoare de 170,48 mii EUR ( sau echivalentul în lei)
  1. spaţiul nr. 10 indicativ (M7R3), situat în Cetatea Alba Carolina Ravelinul SF Carol -Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 229,3EUR/lună

Sutilă = 254,8 mp

  • Scrisoare de bonitate/sau confort în valoare de 138,3 mii EUR ( sau echivalentul în lei)
  1. spaţiul nr. 13 , situat în Cetatea Alba Carolina Contragarda Bastionul Trinitarienilor -Preţul minim de pornire al licitaţiei publice este de 40EUR/luna

Sutilă = 100 mp

  • Scrisoare de bonitate/sau confort în valoare de 63,2 mii EUR ( sau echivalentul în lei)

Taxa de inscriere la licitaţie este de 200 lei , preţul Caietului de Sarcini este de 100 lei, garanţia de inscriere la licitaţie reprezintă valoarea minimă a redevenţei pentru o perioadă de 6 luni.

Ofertele se redactează în limba romană şi cuprind două plicuri unul exterior şi unul interior şi se depun la sediul concedentului.

-plicul exterior va cuprinde obiectul concesiunii , o fişa cu informaţii privind ofertantul şi o declaraţie de participare semnată de ofertant , copie certificat de inmatriculare a societaţii şi statut , declaraţie pe propria raspundere că ofertantul nu a fost condamnat în ultimii 5 ani pentru participarea la activitaţi ale unei organizaţii criminale, pentru corupţie, fraudă şi/sau spălare de bani, pentru fapte care au adus atingere eticii profesionale sau pentru comiterea unei greşeli în materie profesională ,precum şi faptul că nu se află in situaţia de a fi in faliment ori lichidare, că în ultimii 3 ani nu şi-a indeplinit in mod defectuos obligaţiile contractuale , certificat de atestare fiscală , bilanţ contabil, declaraţie privind cifra de afaceri pe o perioadă de 3 ani , scrisoare de bonitate , dovada plaţii garanţiei de participare şi a contravalorii documentaţiei, caiet de sarcini semnat şi ştampilat , dovada existenţei unui cotract-antecontract încheiat cu o persoană fizică sau juridică atestată sau autorizată, înscrisă în registrele Ministerul Culturii şi Cultelor privind urmărirea în timp a spaţiului.

-plicul interior conţine oferta propriu-zisă, numele (denumirea ) ofertantului şi adresa acestuia , oferta propriu -zis trebuie să cuprindă detailat toate condiţiile prevăzute în caietul de sarcini , alte obligaţii pe care ofertantul şi le asumă , precum şi date tehnice şi financiare referitoare la investiţie.

Valoarea redevenţei nu poate fi mai mică decât valoarea minimă stabilită de concedent. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea