Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Primăria Alba Iulia: ”La Bazinul Olimpic se lucrează pe banii constructorului. Așteptăm o rectificare bugetară”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația locală a reluat în aceste zile discuțiile cu reprezentanții CNI și cu cei din cadrul MDRAP, menținând și întărind necesitatea ca lucrările la Bazinul Olimpic să fie finalizate cât mai rapid.

Predicția factorilor de decizie din București, privitor la alocarea banilor necesari pentru finalizarea lucrărilor, face referire la o rectificare bugetară când ar putea fi evidențiate sumele necesare. În momentul de față abilitatea continuării lucrărilor este meritul exclusiv al subcontractantului, firma Benoni Loghin SRL”, precizează reprezentantul primăriei, Mihai Coșer.

Este un subiect de neevitat pentru Alba Iulia. Capacitatea noastră de a insista nu a scăzut, iar de această dată am surprins personal oameni pentru care urcatul pe scările ministerelor din București înseamnă mai mult decât obisnuință, înseamnă responsabilitate. Sub rezerva că tot ce s-a discutat va trebui să se concretizeze la proxima rectificare, pot spune că nimeni de la București nu dorește ca acest bazin să fie sinonim cu asumarea unor merite politice iar acest lucru ar trebui să fie bine înțeles și pe plan local. Poate singurul care are un merit în toată această poveste este constructorul din Alba Iulia. Conform actualei guvernări, toate investițiile realizate în procent de peste 50% au prioritate iar acesta ar trebui să rămână singurul criteriu de atitudine responsabilă. Îmi permit să dau credit promisiunilor pe care le-am obținut și sper să nu fie vorba de un nou prilej de dezamagire pentru albaiulieni”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Cu toate că în prezent lucrările sunt oficial suspendate, se lucrează la cuva bazinului pentru că anumite proceduri tehnice nu pot fi întrerupte. Stratul de suport al faianței și finisajele implicite nu suportă o eventuala întrerupere și reluare a lucrărilor din cauza modificărilor pe care acesta le poate suferi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea