Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia: Firma Elis Pavaje – câștigătoarea contractului de lucrări de amenajare a curții școlii Ion Agârbiceanu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În urma evaluării ofertelor depuse la licitația pentru atribuirea contractului de lucrări de amenajare a curții școlii Ion Agârbiceanu din Alba Iulia, a fost declarată câștigătoare oferta cu prețul cel mai scăzut a firmei ELIS PAVAJE. Față de valoarea estimată a lucrărilor de 827.602 lei, contractul a fost atribuit la valoarea de 465.462,31 de lei (ambele sume fără tva). Durata contractului este de trei luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor (cel mai tarziu 15 octombrie a.c.). Perioada de garanție este de 2 ani.

Sunt prevăzute terasamente pe o suprafață de 4150 mp și realizarea de platforme pe o suprafață de 3240 mp. Ulterior, pe aceste amplasamente se va amenaja un teren de sport prevăzut cu iarbă artificială, împrejmuit cu gard (total 800 m). Terenul va beneficia și de o instalație nocturnă ce înglobează 6 corpuri de iluminat. De asemnea sunt prevăzute rigole de scurgere ape pluviale pe 150 ml și amenajarea de spații verzi – 690 mp.

Odată cu finalizarea acestui obiectiv putem spune că și această școală va fi pe măsura așteptărilor elevilor, părinților și a profesorilor de aici. N-are rost să insist asupra dificultăților ce ne-au împedicat să începem lucrul la curtea școlii de la Ion Agârbiceanu. Întârzierile, chiar și justificate, au fost un motiv de dezamăgire pentru mulți și un motiv de a ne încăpățâna să găsim soluții și banii pentru a face ce trebuie. Deși pare un clișeu, în cazul ăsta putem spune mai bine mai târziu decât niciodată. Poate că cei care ne-au pus piedici vor înțelege și de aceasta dată că nu ne pot opri, ci poate doar amâna”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea