Primăria Alba Iulia despre situația fostului cinematograf ”Columna”: Proprietarul va fi amendat!

Primăria Alba Iulia a transmis câteva precizări privind situația fostului cinematograf ”Columna” semnalată în articolul ”FOTO/ VIDEO: Cum arată BOMBA ECOLOGICĂ din centrul muncipiului Alba Iulia, invizibilă pentru autoritățile orașului”:

”Ideea de responsabilitate nu exclude puțină realitate. Relația primăriei cu acest eșec birocratic este de proximitate. Am propus Ministerului Culturii ca scopul administrației, de a intra în proprietatea cinematografului, să intre într-o zonă a concretului. Chiar și săptămâna trecută, viceprimarul Voicu a avut o întâlnire la minister cu albaiulianul Daniel Breaz, ministrul care deține cifrul pentru rezolvarea acestei poticneli. Primăria a avut numeroase intervenții pentru ca această cladire să fie mai bine tolerată de locuitori și mai puțin frecventată de cei care nu au ce căuta acolo. Răspunderea de facto implică proprietarul. Pe care, azi, îl vom amenda”, a transmis Mihai Coșer, purtătorul de cuvânt al administrației locale.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ VIDEO Cum arată BOMBA ECOLOGICĂ din centrul muncipiului Alba Iulia, invizibilă pentru autoritățile orașului

Aflat în adimistrarea companiei ,,RomaniaFilm“, fostul cinematograf Columna, situat pe strada Nicolae Titulescu din centrul oraşului, a funcţionat ani de zile ca local de distracție, lucru deranjant pentru locuitorii zonei. Ulterior acesta s-a închis iar clădirea a fost lăsată în paragină devend adăpost pentru oamenii străzii și depozit de gunoaie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...