Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia: Corecție financiară aplicată de MDRAP anulată definitiv de Curtea de Apel

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

primarul mircea havaCurtea de Apel Alba Iulia a decis anularea corecţiei financiare aplicată la contractul privind dirigenţia de şantier pe proiectul de modernizare a DN 74 – Strada Zlatnei – Calea Moţilor. Hotărârea este definitivă şi irevocabilă şi poate fi luată în calcul ca şi practică judiciară în alte spețe similare.

În cursul zilei de ieri, completul de judecată s-a pronunţat asupra acţiunii formulate de către Municipiul Albă Iulia cu privire la anularea deciziei emise de către MDRAP în care s-a impus o corecţie financiară de 5% pentru dirirgentia de şantier aferenta proiectului mai sus menţionat.

Nu luăm în discuţie suma, în acest caz fiind nesemnificativă. Luăm în calcul principiile aplicării unei astfel de sancţiuni care, din păcate, trebuiesc demontate cu efort, pierdere de timp şi bani, în instanţă. Singurii în măsură să se pronunţe asupra modului în care noi am lucrat în proiectele europene, care pentru mulţi a fost un exemplu, sunt astăzi judecătorii. Asta pentru că “specialiştii” s-au grăbit să caute nereguli fără a avea un temei legal. Vă vom ţine la curent cu privire la evoluţia acestor spete care au afectat bugetul oraşului şi capacitatea noastră de a continua proiecte importante de dezvoltare edilitară”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 18 IUNIE 2024: 589 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 18 IUNIE 2024: 589 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea