Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primăria Alba Iulia ANGAJEAZĂ consilier (agent turism), pe perioadă determinată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria municipiului Alba Iulia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacantă, de consilier (agent turism), gradul II – pe perioadă determinată, până la revenirea titularului postului.

*Condiţii specifice de participare:

– Studii  universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv  studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de știință (RSI): istorie sau științele pământului și atmosferei;
– Vechimea în specialitatea studiilor necesare: minimum 1 an;
– Constituie un avantaj absolvirea cursului de agent de turism/ghid, absolvit cu Certificat de calificare profesională recunoscut de M.M.F.P.S.P.V. şi M.E.N.
– Cunoștințe de :Word, Excel. Power Point, Internet;
– Cunoștințe de minim o limba de circulație internațională nivel avansat;

*Informații concurs

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.3 din H.G. nr.286 din 23 martie 2011 cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul va consta într-o probă scrisă şi interviu.

Dosarele de înscriere se depun până în data de 29.08.2017 inclusiv, ora 15.00, la secretarul comisiei de concurs, biroul Resurse umane.

Concursul (proba scrisă) se va desfăşura în data de 07.09.2017 ora 10.00, la Centrul de resurse “Academia  Doamnelor”, Str. Gladiolelor, nr.3A, Alba Iulia.

Data, ora şi locul organizării interviului se vor anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă.

Precizările privind concursul şi bibliografia se găsesc afişate la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, et. 2 din Calea Moţilor nr. 5A şi pe site-ul Primăriei Municipiului Alba Iulia  www.apulum.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea