Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Primăria Alba Iulia alocă 629.554 lei pentru creșterea serviciilor de îngrijire, sănătate, protecție și educație în grădinițele din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia alocă 629.554 lei pentru creșterea serviciilor de îngrijire, sănătate, protecție și educație în grădinițele din municipiu

Asociația „Micul prinț”, a depus un proiect pentru acordarea unei finanțări nerambursabile din bugetul local, conform legii 350/2005. În urma evaluării dosarului de către comisia stabilită prin dispoziția Primarului Municipiului Alba Iulia, proiectul a fost avizat, urmând a se încheia contractul de finanțare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Suma totală este de 629.554 lei, prin proiectul „Cetatea Alba Carolina- Universul copiilor fericiți”, din bugetul alocat pe domeniul educației. Proiectul prevede creșterea serviciilor de îngrijire, sănătate, protecție și educație în grădinițele din municipiul Alba Iulia.

Asociația „Micul Prinț” este o organizație care reprezintă interesele tuturor grădinițelor de pe raza municipiului Alba Iulia, dorește abordarea unitară și integrată a dezvoltării copiilor preșcolari albaiulieni prin creșterea calității serviciilor de îngrijire, sănătate, protecție și educație în grădinițele municipiului Alba Iulia.
Beneficiarii acestui program sunt copiii înscriși la grădinițele din Alba Iulia și 28 de îngrijitoare (categoria personal nedidactic).

Ne bucurăm că am reușit să găsim soluții pentru rezolvarea unei probleme mari, legate de creșterea copiilor și nepoților noștri, și că efortul promis, de susținere necondiționată a unor servicii educaționale de calitate, a dat roade! A transmis Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea