Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia a cumpărat căști de gaming pentru lucrul de acasă și videoconferințe. Au sunet 7.1 și sistem de vibrare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia a cumpărat căști de gaming pentru lucrul de acasă și videoconferințe. Au sunet 7.1 și sistem de vibrare

Primăria municipiului Alba Iulia a achiziționat, în data de 17 februrie, prin cumpărare directă, 10 căști de gaming, performante, în valoare totală de 1.075,50 de lei, fără TVA.

Achiziția celor 10 căști este necesară pentru desfășurarea ședințelor și videoconferințelor, pentru lucrul de acasă și pentru evitarea deplasărilor în vederea evitării răspândirii virusului Covid-19. Achiziția a fost solicitată de către Biroul Informatică, din cadrul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Echipamente achiziționate:

  • Casti gaming Somic G941, Surround 7.1, Negru – 10 bucăți

Tot prin cumpărare directă, primăria municipiului Alba Iulia, a achiziționat pentru Consiliul Local din municipiu, 22 de tablete performante și huse antipraf pentru protecția acestora, în valoare totală de 55.814 de lei.

Tot pentru angajații care vor lucra la distanță, pentru implementarea sistemului de telemuncă, la începutul lui 2021, primăria a lansat în SEAP o licitație pentru achiziția a 31 de laptopuri performante, în valoare de peste 130.000 de lei.

Potrivit review-urilor de pe emag căștile au funcție de vibrare, asigură „spațialitate” a sunetului și poți să „iți dai seama ușor de unde vine inamicul”.

Potrivit unui review de pe emag, „căștile se aud foarte bine, funcția de vibrare o simți chiar bine, dar nu am reușit să instalez driverul pe windows 10, și nu sunt singurul cu problema asta, băieții de la SOMIC nu dau 2 bani pe cumpărători. În 2016 ei nu au reușit să rezolve problema cu windows 10:))”.

Potrivit altui review, tot de pe emag, „căștile au un microfon destul de bun pentru jocuri (atunci când vorbești cu prietenii), nu bâzâie sau ceva. Sunetul e bun, din nou nu se aude bâzâit sau altceva, plus că mai are și bass care mai ampifica calitatea sunetului (atunci când tragi cu awp-u în cs iți face masaj)”.

Acest model de căști este foarte apreciat de gamerii români și are numeroase review-uri pozitive pe site-ul emag.ro.

Sursă foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea