Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Aiud vinde prin licitație publică două terenuri de pe strada Valea Aiudului. Prețul de pornire 17,49 euro mp

Ziarul Unirea

Publicat

în

primaria aiudPrimăria Municipiului Aiud organizează în data de 14 noiembrie 2015, ora 12:00, la sediul din Aiud, str. Cuza – Vodă, nr. 1, licitaţie publică deschisă cu strigare pentru vânzarea a două imobile după cum urmează:

  1. teren înscris în CF nr. 75 879 Aiud, nr. top. 2520/3/2/1/2, cu suprafața de 235 m2, situat administrativ în Aiud, str. Valea Aiudului, nr. 78, jud. Alba;
  2. teren înscris în CF nr. 74 004 Aiud, nr. top. 2520/3/2/1/4, în suprafața de 235 m2, situat în Aiud, str. Valea Aiudului, nr. 86, jud. Alba.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 17,49 euro/m2, iar pasul / pragul este de 0,875 euro/m2, pentru fiecare parcelă.

Preţul oferit în licitaţie, la care se adaugă TVA, se poate achita integral sau în 36 de rate lunare egale, consecutive, la Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local, str. Tribun Tudoran, nr. 9, în lei la cursul euro din data facturării.

Cumpărătorul va achita vânzătorului rata plus dobânda legală de referință a BNR, valabilă la data perfectării contractului.

Documentele licitaţiei şi informaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 13.11.2015, ora 15:00. (A.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea