Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Aiud: Taxele și impozitele pentru clădiri și terenuri rămân neschimbate în 2016. Reducere de 10% pentru cei care achită obligațiile la bugetul local până în 31 martie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria aiudÎn ședința din 28 octombrie 2015, Consiliul Local al municipiului Aiud a aprobat proiectul de hotărâre propus de primarul Mihai Horațiu Josan, privind stabilirea taxelor și impozitelor locale pe anul 2016, transmite Primăria Aiud.

Conform proiectului de hotărâre prezentat de inițiator și adoptat prin vot de consilierii locali, taxele și impozitele percepute locuitorilor municipiului Aiud pentru clădiri și terenuri rămân neschimbate și anul viitor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Important de menționat este faptul că, în ultimii ani, nu au existat creșteri de taxe la nivel local, autoritățile aiudene preferând să le mențină la același nivel.

De asemenea, prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Aiud, vor beneficia de reducerea de 10% la plata impozitelor și taxelor, persoanele fizice și agenții economici care își achită obligațiile la bugetul local aferente anului viitor până în data de 31 martie 2016.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea