Primăria Aiud: Proprietarii de imobile ce vor fi expropriate pe traseul Autostrăzii Sebeş-Turda, lotul 2, convocaţi în fața unei comisii

Începând cu data de 29 martie, titularii drepturilor asupra imobilelor supuse exproprierii pe tronsonul Autostrăzii Sebeş-Turda lot 2 sunt convocaţi în fața unei comisii de analiză a cererilor depuse de către aceștia.

Având în vedre prevederile Legii nr. 255/2010 precum și normele de punere în aplicare a acesteia, dar și faptul că în prezent se află în derulare lucrarea de utilitate publică ”Proiectare și execuție Autostrada Sebeș -Turda – lot 2”, urmează ca titularii drepturilor asupra imobilelor supuse exproprierii să fie convocați începând cu data de 29.03.2019 pentru a se prezenta în fața unei comisii de analiză a cererilor depuse de către aceștia.

Față de cele mai sus arătate, aducem la cunoștința cetățenilor interesați că la sediul Primăriei municipiului Aiud sunt afișate spre consultare următoarele documente:

Planul cu amplasamentul tuturor imobilelor expropriate;

Anexa 2 la HGR nr. 224/2018 cu numele deținătorilor, precum și sumele aferente despăgubirii pe categorii de imobile;

Decizia de expropriere nr. 1121/18.06.2018;

Tabel cu imobilele proprietate privată din raza UAT Aiud cuprinzând județul, localitatea, nr. cadastral, suprafața în metri pătrați, numele proprietarului, sumele aferente despăgubirii stabilite de evaluatorul autorizat pe categorii de imobile.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...