Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Aiud: Licitaţie publică deschisă cu strigare pentru vânzarea fierului vechi rezultat din demolarea staţiei de epurare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Aiud reia licitaţia publică deschisă cu strigare, miercuri, 25 martie, la ora 12.00 , la sediul din Aiud, str. Cuza – Vodă, nr. 1, pentru vânzarea fierului vechi rezultat din operaţiunea de demolare a Staţiei de Epurare Aiud ,  proprietar Municipiul Aiud – domeniul privat.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 0,93 lei/Kg pentru fierul vechi şi 2lei /Kg pentru motoare electrice dezafectate , iar pasul / pragul este de 0,05 lei/Kg, atât  pentru fierul vechi , cât şi pentru motoarele  electrice dezafectate.

Fierul vechi evaluat la 28800Kg este constituit din  ţevi, robineţi, platbande şi motoare electrice dezafectate, se află depozitat la Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local  Aiud , situat pe strada Tribun Tudoran nr. 9 unde poate fi şi  văzut.

Cantitatea exactă de fier vechi,  pe sorturi,  va fi stabilită  prin cântărire, pe un cântar care are viză metrologică valabilă la data cântăririi, iar toate cheltuielile pentru încărcarea, cântărirea şi transportul fierului vechi,  cad în sarcina ofertantului declarat câştigător.

Documente necesare pentru participarea  la licitaţie:

1)Dovada achitării taxei de participare la licitaţie în valoare de 100 lei

2)Dovada constituirii garanţiei de participare la licitaţie în valoare de 2600 lei.

3)Copie după certificatul de înmatriculare sau alte documente care să ateste că ofertantul are ca obiect de activitate şi desfăşoară în mod legal activitatea de colectare şi valorificarea deşeurilor metalice valabile la data derulării procedurii.

4)Persoanele juridice vor depune declaraţie pe proprie răspundere că nu sunt în lichidare juridică  şi că îndeplinesc condiţiile impuse de Ordonanţa de Urgenţă nr.16 din 26 ianuarie 2001  privind gestionarea deşeurilor industriale reciclabile cu modificările şi completările ulterioare .

5)Dovada achitării impozitelor şi taxelor la bugetul local  şi bugetul consolidat al statului valabile la data desfăşurării licitaţiei – Certificate fiscale eliberate de Administraţia Finanţelor Publice de pe raza teritorială a sediului  participantului la licitaţie.

Societăţile care au datorii restanţe faţă de bugetele locale şi bugetul consolidat al statului nu vor putea participa la procedură fiind declarate neeligibile.

Documentele licitaţiei şi informaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Tehnică din Primăria  Aiud, telefon 0258/861310, int. 39.

Data limită pentru depunerea ofertelor este24.03.2015, ora 17.00 .
În caz de neadjudecare , licitația se reia în data de 1.04.2015, ora 12.00  .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea