Primăria Aiud: Licitație pentru închirierea locurilor de vânzare destinate comercializării pepenilor în Piața Agroalimentară ”Dr. Constantin Hagea”, în 30 mai

Paul Voicu - Primar 2020

Primăria municipiului Aiud organizează în data de 30 mai 2018, ora 10:00, în Piața Agroalimentară Dr. Constantin Hagea din Aiud, strada Iuliu Maniu, nr. 38, licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate comercializării pepenilor de către producătorii agricoli persoane fizice, pentru perioada 1 iunie – 31 august 2018.

Procedura de organizare și desfășurare a licitației este prevăzută în Regulamentul de funcționale al Pieței, afișat în perimetrul acesteia.

ELIT

Cei interesați vor depune la Administrația Pieței cerere de închiriere pentru locul de vânzare solicitat și vor prezenta documentele care le atestă calitatea de producător agricol persoană fizică, până în data de 29 mai 2018, ora 12:00.

Cererea va fi însoțită de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

Mihail David - 2020

Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Administrației Pieței sau la numărul de telefon 0258/863582

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...