Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Aiud începe consultarea publică privind oportunitatea și durata de desfășurare a Festivalului Internațional de Folclor. Bilete de vot, pentru cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

logo-festivalul-international-de-folclor-aiudCa urmare a numeroaselor semnale primite din partea cetățenilor aiudeni, Primăria  Municipiului Aiud a decis demararea consultării publice, printr-un sondaj de opinie, referitor la oportunitatea și durata de desfășurare a Festivalului Internațional de Folclor.

Toți cei care doresc să-și exprime un punct de vedere cu privire la aceste aspecte, sunt invitați să completeze biletele de vot puse la dispoziție de instituție, bilete care se găsesc la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu”, Biblioteca Municipală ”Liviu Rebreanu” și Primăria Municipiului Aiud.

În toate cele trei locații vor fi amplasate, timp de două săptămâni, urne de vot cu însemnele Primăriei și cu noul logo al festivalului.

De asemenea, votarea se va putea face și în mediul online, pe site-ul www.aiudinfo.ro, transmit reprezentanții primăriei.

Așa cum se cunoaște, în acest an, Festivalul Internațional de Folclor s-a desfășurat în perioada 6 – 11 august, conform Protocolului semnat în anul 2013 între Primăria Municipiul Aiud și centrele culturale din Subotica (Serbia) și Szazhalombatta (Ungaria).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea