Primăria Aiud începe consultarea publică privind oportunitatea și durata de desfășurare a Festivalului Internațional de Folclor. Bilete de vot, pentru cetățeni

logo-festivalul-international-de-folclor-aiudCa urmare a numeroaselor semnale primite din partea cetățenilor aiudeni, Primăria  Municipiului Aiud a decis demararea consultării publice, printr-un sondaj de opinie, referitor la oportunitatea și durata de desfășurare a Festivalului Internațional de Folclor.

Toți cei care doresc să-și exprime un punct de vedere cu privire la aceste aspecte, sunt invitați să completeze biletele de vot puse la dispoziție de instituție, bilete care se găsesc la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu”, Biblioteca Municipală ”Liviu Rebreanu” și Primăria Municipiului Aiud.

INFORMARE COVID-19

În toate cele trei locații vor fi amplasate, timp de două săptămâni, urne de vot cu însemnele Primăriei și cu noul logo al festivalului.

De asemenea, votarea se va putea face și în mediul online, pe site-ul www.aiudinfo.ro, transmit reprezentanții primăriei.

Așa cum se cunoaște, în acest an, Festivalul Internațional de Folclor s-a desfășurat în perioada 6 – 11 august, conform Protocolului semnat în anul 2013 între Primăria Municipiul Aiud și centrele culturale din Subotica (Serbia) și Szazhalombatta (Ungaria).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

hetea critinel daniel 16 septembrie 2016 at 14:15

CU ACEASTA OCAZIE, AR FI OPORTUN SI O INTREBARE DE GENUL: CUM APRECIATI ACTIVITATEA PRIMARULUI DIN ULTIMELE 3 LUNI? AR FI INTERESANT SA SE VADA REGRETUL MULTORA PENTRU FAPTUL CA A ALES O PERSOANA NEPOTRIVITA PENTRU POSTUL DE PRIMAR, SI PENTRU FAPTUL CA AVEM UN VICEPRIMAR NEPREGATIT, UN „CITY MANAGER” CARE NU STIE CATE PRUNE ARE IN STRAITA- PUS ACOLO PE CUMETRII S.A.M.D, LA FEL CUM SUNT SI CEI 2 CONSILIERII AIDANSEI. PUSI PE CUMETRIE SI PRIETENII! O ASA ADMINISTRATIE- O ASA NOTA VOR PRIMII- LA TIMPUL POTRIVIT!

doru 18 septembrie 2016 at 18:24

Si-a facut o „echipa” in jurul ei cu prietenii care au sustinut-o si carora a trebuit sa le multumeasca cumva. administratia de nota 10 I-a lasat-o Josan, stai linistit. Daca ar putea ingriji macar ce a lasat Josan, bine ar fi… Sa nu fie prapad dupa ea.

votant de 26 ani 16 septembrie 2016 at 14:18

multi au votat pnl si nu persoana, si deasemenea pentru faptul ca dumitrel ion ar putea sa pompeze ceva finante si in orasul nostru.acum vom vedea .oricum e multa zarva, garagatie, fara fond,2 toape si un tap manager – la ce sa te astepti. asta e, macar sa faca ceva

goagal 16 septembrie 2016 at 17:42

Doamna Badea a avut cu 600 de voturi mai mult decat lista PNL pentru consiliul local. Asta ca sa vorbim pe voturi.

marchizu de aiud 16 septembrie 2016 at 14:26

2 toape si un tap manager- asta e cea mai tare fraza.
2 toape si un tap am ajuns sa ne dea dureri de cap….
vai de noi si de viata noastra!

lupul singuratec 16 septembrie 2016 at 17:04

Din noi se vede lipsa de educatie , cum isi permit niste needucati sa scrie asa ceva?2toape??????? in primul rand sant 2 DOAMNE care femei fiind merita respectul cuvenit , dar un badaran nu cunoaste regulile de comportament, in al 2 rand , fiecare are dreptul la opinie dar in limita bunului simti , a unor reguli civilizate , cei de mai sus au demonstrat ca NU SANT CIVILIZATI CI NISTE MITOCANI.

fane de la sifoane 16 septembrie 2016 at 17:44

faptul ca te nasti femeie nu impune respect., nici favoruri…. Suntem in sec. 21? Suntem? E egalitate intre femei si barbati? Este? Cand niste DOAMNE (nu cunosc cazul Aiudului, nu ma pronunt) te fura zambind, le tratezi cu politeturi? Ce? te crezi Iisus Hristos? Buddha?

contribuabil aiudean 16 septembrie 2016 at 17:12

d-le critinel , cred ca ar fi mai de bun simt sa va informati si apoi sa faceti aprecieri la activitatea primarului si a viceprimarului.Sunt un simplu cetatean din acest oras si doresc sa va spun ca, am discutat cu 2 consilieri locari ,dupa fiecare sedinta de consiliu , am discutat si cu angajati din primarie iar dupa 3 luni de activitate se poate vedea o alta atitudine , interes pt diferse chestiuni , implicare , etc. Aceste lucruri lipseau cu desavarsire in ultimii ani in primaria Aiud . De regretat , sunt convins ,regreta multi , ca doar cum n-o regreta zilele in care nu faceau nimic , dar salariul venea , cum n-or regreta chiolhanurile vechii administratii … in rest cine si ce sa regrete ?
Cu respect !

CUCU 16 septembrie 2016 at 17:15

Aiudene ai dreptate , dar sa-ti spun una tare …. angajat de la sere , merge in audienta la primar… doamna primar , am venit sa va spun ca trebuie sa ne mariti salariul !!! pai …de ce ? p-ai ,am muncit in doua luni , cat nu am muncit in ultimii trei ani !!!

Horea 16 septembrie 2016 at 17:50

Cucule

asta-i BANC adevarat. Sau ar putea fi.

Oare niste comentatori de pe aceasta pagina, il inteleg?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...