Rămâi conectat

Curier Județean

Prima ediţie a Zilelor Tineretului poate fi organizată în acest weekend la Sebeş

Dragoş Suciu

Publicat

în

1-zilele-tineretuluiSocietatea Comercială Music Tdr Show din Cluj-Napoca, solicită consilierilor locali din Sebeş aprobarea organizării unui eveniment cultural artistic denumit „Zilele Tineretului” în perioada 19, 20 şi 21 iulie, în zona centrală a Municipiului Sebeş, pe strada Primăriei.

În cazul în care consilierii vor aproba proiectul de hotărâre din această după-masă, firma se obligă să asigure toate problemele legate de logistică (asigurarea sonorizarii,comerciantilor, al parcului de joaca pentru copii), precum şi programul artistic.

Propunerea reprezentanţilor SC Music Tdr Show a programului pentru „Zilele Tineretului Sebeş 2013” este următorul:

Vineri, 19.07.2013: Paradox (hip-hop), Formaţia Symbol (dance), Autograf (rock), Marina (etno-dance),  Non-Profit (rock)

Sâmbătă, 20.07.2013: Ioana Moldovan (etno-dance), Diana Nap (pop-dance), Mike Zetter (pop-dance), Concert extraordinar ANNYA (fosta componenta HI-Q-dance) Concert extraordinar EMANUEL (etno-dance), Concert extraordinar RIFF (rock)

Duminică, 21.07.2013:  Codruţa Jula Pop, Nelu Ban Fantana, Ansamblul Ardealul Ludus şi alţii.

În fiecare din cele trei zile, programul evenimentului ar începe de la ora 17.00.

Consilierii locali din Sebeş votează astăzi proiectul de hotărâre, iar dacă acest va fi aprobat Ediţia I a „Zilelor Tineretului” va fi organizată din 19 până în 21 iulie de Music Tdr Show din Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea