// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Prima condamnare pentru o chirie nedeclarată la Fisc. O femeie a primit 8 luni de închisoare pentru ”fabuloasa” sumă de …290 lei!

O brăileancă de 59 de ani, care a prejudiciat statul român cu 290 lei, a fost condamnată la 8 luni de închisoare pentru evaziune fiscală, pentru că a închiriat casa unei familii, timp de câteva luni, fără să încheie contract și fără să declare veniturile obținute la ANAF.

Aceasta a fost prima condamnare pentru o chirie nedeclarată la Fisc, potrivit obiectivbr.ro, citat și de activenews.ro.

Mai mult,  Maria Avram a achitat între timp prejudiciul cauzat ANAF – DGFRP Galați – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brăila, făcând dovada Tribunalului Brăila.

Sentința a rămas definitivă, urmând ca inculpata, în schimbul celor 8 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Consiliului Local Brăila – Serviciul de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală și să urmeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială organizate de Serviciul de Probațiune Brăila sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate.

Vă reamintim doar numele Dinu Pescariu sau Claudiu Florică… Cei doi au scăpat lejer de condamnarea din dosarul Microsoft, în care statul român a fost prejudiciat cu zeci de milioane de euro. Acum nu numai că sunt liberi, dar au și rămas cu banii, ducându-și în continuare viața într-un lux exorbitant.

Concluzia? Vă lăsăm pe voi să o trageți…

sursa:bugetul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la Prima condamnare pentru o chirie nedeclarată la Fisc. O femeie a primit 8 luni de închisoare pentru ”fabuloasa” sumă de …290 lei!

 1. Alien 14.03.2017 la 14:20

  Hotii mari nu pot sta in igrasie, doar cei mici, bolnavii in spitale si copiii in scoli.

 2. Carmen C 14.03.2017 la 16:13

  Tara lui papura voda!! Totul merge pe invers in tarisoara noastra. Nici macar Vlad Tepes cred, nu ne mai poate salva!!

 3. cia 15.03.2017 la 7:54

  Ea, la mititica…..Basescu si compania la p……a!!!!

 4. sila 16.03.2017 la 8:33

  Suntem de tot rahatul, ne batem jos de oamenii necajiti si ne facem ca ploua la marile furturi si jafuri.Cat despre coruptie si justitie………trage apa !

 5. RUSINE! 16.03.2017 la 10:14

  RUSINE! ne aratam muschii cand e vorba de un om necajit dar cand e vorba de Iohannis care a incasat chirie de sute de mii euro nimeni nu mai are curaj sau muschii!!!! Mi-e sila ! cata ticalosie si servilism!