Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prim-ministrul României are vești bune pentru antreprenorii români: ,,Am deblocat 724 milioane de euro, sub formă de garanții financiare suplimentare”

Culda Ionică

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-ministrul României are vești bune pentru antreprenorii români: ,,Am deblocat 724 milioane de euro, sub formă de garanții financiare suplimentare”

Premierul României, Nicolae Ciucă, a venit cu vești bune pentru antrepenorii care dețin afaceri autohtone. Acesta a anunțat printr-o postare pe o rețea de socializare că a accesat peste 724 milione de euro, sub forma de garanții financiare.

,,Prima este că am deblocat 724 milioane de euro, sub formă de garanții financiare suplimentare, alocate României prin Fondul InvestEu. Finanțările se vor îndrepta spre nevoile din zona de capital de lucru, tranziție ecologică, eficiență energetică, energie regenerabilă în sectorul rezidențial și al construcțiilor„, a afirmat acesta.

Potrivit prim-ministrului, va urma să se înființeze și Banca de Investiții și Dezvoltare, care îi va ajuta pe antreprenori să acceseze și mai ușor fondurile de care au nevoie.

,,Cea de-a doua veste, de mult așteptată, este legată de înființarea Băncii de Investiții și Dezvoltare, proiect asumat ca obiectiv în cadrul PNRR și prin programul de guvernare, având scopul de a crește accesul antreprenorilor români la finanțare.” a postat acesta pe Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea