Rămâi conectat

Curier Județean

Prietenul, la dosare penale se cunoaște. Doi tineri din Câmpeni au de dat explicații în fața magistraților, în urma unui accident de circulație

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Distracția” unor tineri din Câmpeni s-a lăsat cu dosare penale pentru aceștia. Solicitați să intervină la un eveniment rutier petrecut pe raza orașului, polițiștii rutieri au descoperit că șoferul de 20 de ani nu avea permis de conducere, iar în momentul în care „s-a proptit” într-un gard de pe marginea drumului era sub influența alcoolului. Nici pasagerul care se afla în autoturism nu a scăpat de un dosar penal.

La data de 17 august 2019, în jurul orei 08.20, polițiștii rutieri din Câmpeni au intervenit la un eveniment, semnalat prin 112, pe raza orașului Câmpeni.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr de 20 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Horea din Câmpeni, a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu pilonii de susținere a unui gard.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat că tânărul conducător auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și că autoturismul îi fusese încredințat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un prieten, care, de altfel, în momentul producerii accidentului se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis, iar față de prietenul său, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane despre care se știe că nu deține permis.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea