Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prezenţa la simularea Evaluării Naţionale 2014, la matematică în judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

simulare-la-matematica-evaluare-nationala-201403Astăzi a avut loc simularea Evaluării Naţionale 2014, la matematică, în judeţul Alba fiind înscrişi 3.298 elevi dintre care au fost prezenţi 3.167 elevi, cu patru mai puţin decât la proba de ieri, la limba şi literatura română. Astfel în judeţul Alba procentajul de prezenţă a fost de 96,03%, conform vicepreşedintelui Comisiei Judeţene la Evaluarea Naţională 2014, Dan Cherecheş.

A doua proba din cadrul simulărilor la Evaluarea Naţională a început la ora 9.00, a ţinut două ore, dar nimeni nu a putut părăsi sala până la ora 10.30. În Alba nu au fost probleme, nimeni nu a fost eliminat, elevii fiind prezenţi în săli la 8.30, conform regulamentului.

Rezultatele obţinute de elevi la simularea evaluării naţionale vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare. Aceste rezultate se afişează în 7 martie şi nu vor fi trecute în catalog.

Citeşte şi: Subiecte la simularea Evaluării Naţionale 2014, la matematică: Elevii de clasa a VIII-a au susţinut a doua probă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea