Preţuri mai mari pentru biletele Autotrans

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Preţurile la bilete, practicate de firma de transport Autotrans pe traseele de curse regulate din judeţul Alba, au fost majorate cu circa 9%. Consilierii judeţeni au aprobat ieri această indexare, motivată de transportator prin creşterea TVA-ului şi a indicelui lunar al preţurilor de consum la servicii. Astfel, de la 1 ianuarie, un bilet va costa cu circa 50 bani mai mult. Spre exemplu, pentru o distanţă cuprinsă între 6-10 kilometri un bilet costă acum 3 lei iar de la începutul anului va costa 3,5 lei. Pentru un abonament pe aceeaşi distanţă se va plăti 90 de lei în loc de 75 de lei. Maşinile Autotrans efectuează curse regulate pe 10 trasee din judeţ. (I.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

rosca 17 decembrie 2010 at 16:28

CURIOS CUM TOATE SOCIETATILE PENDINTE DE CONS JUDETEAN REUSESC SA MAJOREZE TARIFELE ASA USOR !
Unii , ca CTTA, Autotrans, etc fac cheltuieli nejustificate la nivelul incasarilor si cind dau de greu dau fuga la CJ sa ii salveze prin acceptarea majorarii pretului serviciilor prestate.
Daca la cele 2 soc com s’ar face o reducere de personal angajat politic, ar avea sanse de existenta fara majorari de pret. Dar cind tot judetul stie ca acolo a fieful partidului porotcala, cum naiba sa nu le accepte majorari ? Ca de…. doar nu le’o ramine membrii pe drumuri !

Comentariile sunt oprite