Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președintele FRF, în vizită de lucru în Alba. Gabriel Pleșa: „Privesc cu speranță către viitorul fotbalului din orașul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele FRF, în vizită de lucru în Alba. Gabriel Pleșa: „Privesc cu speranță către viitorul fotbalului din orașul nostru”

„În contextul preocupărilor constante ale administrației locale albaiuliene pentru dezvoltarea sportului, am avut o deosebit de utilă întâlnire de lucru cu președintele Federației Române de Fotbal, domnul Răzvan Burleanu, cu secretarul general adjunct al FRF, domnul Gabriel Bodescu și cu directorul tehnic al FRF, domnul Mihai Stoichiță.

Împreună cu colegii din primărie care au atribuții pe linia sportului și cu responsabilii locali ai entităților sportive albaiuliene reprezentative, am evaluat facilitățile existente și nevoile imediate în vederea compatibilizării viziunilor strategice locale cu cele naționale asupra dezvoltării activității fotbalistice. Am constatat multe puncte de interes comune și multiple posibilități de colaborare pe termen scurt, mediu și lung, ceea ce mă face să privesc cu speranță către viitorul fotbalului din orașul nostru.” ,  a transmis Gabriel Pleșa în mediul de socializare.

Miercuri seara oficialii FRF au trecut pe la Sebeș și Cugir, unde s-au întâlnit cu reprezentanții echipelor LPS Sebeș și Metalurgistul Cugir dar și cu autoritățile locale, pentru ca ulterior să ajungă pe Stadionul “Cetate” din Alba Iulia, unde la întâlnire au fost prezenți persoane implicate în fotbalul județean și membrii afiliați, respectiv AJF Alba, AFC Unirea Alba Iulia, CS Ocna Mureș, CS Municipal Unirea Alba Iulia sau Student Sport Alba Iulia. În cursul dimineții de joi, Răzvan Burleanu, însoțit de Cristian Petropulos, Mihai Țîra și Mihai Dăscălescu, a fost prezent la Consiliul Județean Alba și Primăria municipiului Alba Iulia, pentru întrevederi cu aleșii județeni și locali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea