Rămâi conectat

Politică Administrație

Preşedintele ALDE Teiuş: Am o misiune foarte grea, oraşul este „roşu”, dar se pot face lucruri bune. 80% din locuitori mi-au fost elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezent la Conferinţa Judeţeană ALDE, directorul liceului din Teiuş şi proaspăt ales să conducă organizaţia oraşului, Octavian Rusu, fost pnl-ist, a rămas impresionat de numărul mare de persoane prezente la eveniment, 350 mai exact, din care peste 75%, tineri.

„Unul dintre colegi a încercat să le spună celor prezenţi că într-un partid se intră doar atunci când ai ceva de rezolvat, o problemă, total greşit. Sunt om de educaţie, cu 42 de ani de învăţământ. Ca director, am cu 2 milioane mai mult ca un profesor, am vechime, două masterate, am gradaţie de merit şi m-am dus şi la concurs, ca să fie clar, nu sunt pus politic. Nu am fost niciodată pus politic ca director,” a spus Rusu.

Potrivit acestuia, „tineretul nu trebuie educat aşa, că trebuie să intre la ALDE ca să i se dea ceva. Avem o doctrină care nu se încalcă, care trebuie cunoscută şi de cei tineri şi cred că s-a pornit foarte bine. Eu la Teiuş am o misiune foarte grea, oraşul este „roşu”, domnul primar şi domnul prefect sunt foarte bine „înfipţi” acolo, dar avem o relaţie foarte bună, sunt oameni cu deschidere şi cu, care se poate discuta. Pe viitor, dacă alianţa se respectă, se pot face lucruri şi mai bune ca până acum.”

„Când am candidat, nu am făcut-o ca să mă îmbogăţesc, nu am nevoie de nici un avantaj. Mi-am dat seama că în ALDE mă pot exprima ca un liberal, mult mai bine ca în alt partid. Încerc să fac lucruri bune la Teiuş. 80 % din locuitori mi-au fost elevi. Am o notorietate bună în Teiuş, am ajutat teiuşenii, acolo m-am născut, am colaborat cu ei”, a mai declarat Octavian Rusu.

„La alegerile locale, Teiuşul a fost unul dintre oraşele care nu a avut reprezentant local, pentru că unul dintre foştii co-preşedinţi s-a opus şi nu a fost de acord cu propunerea filialei. Perioada a fost foarte scurtă şi pe ultima sută de metri am rămas fără candidate. A fost o mare pierdere.”, a precizat liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea