Rămâi conectat

Actualitate

Preotul care a botezat bebelușul decedat la Suceava a fost SUSPENDAT de la slujire: Decizia BOR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

BOR a luat prima măsură la adresa preotului care a botezat bebelușul decedat la Suceava. Acesta este suspendat de la slujire pe parcursul anchetei care se desfăşoară, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

El a precizat că orice detaliu legat de cazul respectiv poate fi solicitat Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, unde se desfăşoară ancheta.

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor anunţa luni că va stabili circumstanţele în cazul bebeluşului care a decedat după botez, precizând că a luat deja legătura cu preotul care a oficiat slujba şi cu persoanele prezente la ritual. Sursa citată preciza că, după ce se vor stabili circumstanţele în care s-a petrecut această tragedie, se vor decide şi măsurile necesare a fi impuse.

CITEȘTE ȘI: Bebelușul ajuns în spital după ce a fost înecat în cristelniță a MURIT: Fapta va fi încadrata la ucidere din culpă

Un copil în vârstă de o lună şi jumătate a decedat, luni, la spital, după ce a făcut stop cardio-respirator duminică, în urma ritualului de botez ce a avut loc la Biserica „Sf. Constantin şi Elena” din Suceava, în timpul căruia ar fi fost complet scufundat în apă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Dan Teodorovici, bebeluşul a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajul SMURD care a intervenit la faţa locului, l-a resuscitat şi apoi l-a transportat la spital.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea