Rămâi conectat

Actualitate

Bebelușul ajuns în spital după ce a fost înecat în cristelniță a MURIT: Fapta va fi încadrata la ucidere din culpă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bebelusul care a intrat in stop cardio-respirator duminica, 31 ianuarie, in timp ce era botezat la o biserica din Suceava, a murit luni dimineata, 1 februarie.

Bebelușul în varsta de o luna și jumătate, care a fost transportat, duminică, cu stop cardio-respirator la Urgențe în Suceava, după ce a fost botezat în cristelniță, a murit luni dimineața, în jurul orei 01:30, a confirmat pentru G4Media purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Inițial, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă, dar în noile condiții fapta va fi încadrată la ucidere din culpa.

Context

O familie din Suceava și-a botezat bebelușul de 6 săptămâni, duminică, la Biserica „Constantin și Elena”, însă la scurt timp după ce copilul a fost scufundat de preot în cristelniță a intrat în stop cardio-respirator.

Primul ajutor a fost acordat de familie, apoi s-a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Copilul a fost resuscitat în biserică, de un echipaj SMURD, și apoi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Potrivit Digi24, starea bebelușului este în continuare gravă, fiind internat la Terapie Intensivă.

Poliția ar fi deschis o anchetă în acest caz, fiind audiați și preotul și personalul din biserică.

Potrivit unor surse din cadrul Bisericii, copilul a plâns atunci când a fost scos din cristelniţă, iar problemele au apărut în momentul în care preotul îl dădea cu mir, relatează și Antena3. Familia s-a speriat în momentul în care copilul nu a mai plâns, nu a tuşit şi nici nu a mai respirat, după ce a fost scos de preot din cristelniţă, relatează obiectivdesuceava.ro.

Sursa: g4media.ro ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea