Rămâi conectat

Curier Județean

Premii pentru alergătorii din județul Alba. Rezultate notabile ale atleților, la un concurs organizat cu prilejul ,,Zilei orașului Beiuș”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În  orașul Beiuș din județul Bihor s-a desfășurat, în cursul zilei de sâmbătă 10 august, concursul de Alergare semimaraton, Alergare, Cros, Trail Running, cu ocazia „Zilei orașului Beiuș” (Beiuș Running Day), eveniment la care au luat parte copii până în clasa a VIII-a, precum și atleți cu vârsta de până la 50 de ani. Concursul a fost organizat de Primăria, Consiliul Local și a Clubului Sportiv „Bihorul”.

Printre sutele de sportivi prezenți la eveniment s-au aflat și alergători de la Club Sportiv Orășenesc Cugir pregătiți de profesorul Gheorghe Hăprean și de la Clubul Sportiv ,,Mica Romă” din Blaj.

La cursa de semimaraton (categ +50 ani), alergătorul cugirean Vasile Hârjoc s-a clasat pe treapta a II-a a podiumului, la fel ca și conjudețeanul său, aiudeanul Aurelian Zegrean (+35 ani) legitimat la Clubul Sportiv ,,Mica Romă” din Blaj.

La cursa de 10 km, alergătorul Gheorghe Hăprian (CSO Cugir) a trecut linia de sosire pe locul al doilea, iar Dan Stoian tot de la CSO Cugir s-a situat pe locul IV. Concursul pentru elevi (2 km) a fost câștigat de elevul Adelin Mihăilă (CSO), iar Marius Răduleț tot de la CSO s-a clasat pe locul al doilea.

Au fost premiați și cel mai tânăr și cel mai vârstnic alergători ai competiției. Astfel, cel mai tânăr competitor (din Beiuș) a avut vârsta de 3 ani, iar cel mai vârstnic a fost atletul veteran Vasile Hârjoc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea