Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Victor Ponta i-a convins pe minerii blocaţi în subteran să renunţe la protest

Dragoş Suciu

Publicat

în

Premierul Victor Ponta a ajuns în această seară la Roşia Montana şi a reuşit să-i convingă pe minerii blocaţi în subteran de miercuri să renunţe la protest şi să iasă la suprafaţă. Premierul s-a îndreptat către mină însoţit de prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer şi a declarat presei că motivul pentru care se află la Roşia Montană este pentru a-i convinge pe mineri să iasă din mină.

Premierul a fost echipat cu costumul specific minerilor care lucrează la Roşia Montană, respectiv caschetă albă, costum verde şi cizme, apoi a coborât în galeria Cătălina-Monuleşti, unde se aflau minerii protestatari.

„Decât să murim la suprafaţă mai bine murim în subteran” a declarat cu lacrimi în ochi, imediat de la ieşirea din subteran un miner. O altă doamnă spune că Victor Ponta este salvarea lor că i-a scos bărbatul din mină. Minerii protestatari au declarat că le-a fost foarte greu în timpul în care au stat blocaţi, dar nu au avut altă alternativă.

Primul ministru a stat blocat 45 de minute în mină, iar în acest timp, în Piaţa Universităţii aproape 3.000 de oameni (potrivit jandarmilor) protestează împotriva proiectului.

Sursa foto: Adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea