Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă: În 2020, salariul minim net pe economie va depăşi 300 de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a declarat, luni, în plenul reunit al Parlamentului că majorarea salariilor este calea pe care trebuie să meargă, precizând că în 2020 salariul minim net pe economie va depăşi 300 de euro.

„Vreau că românii să aibă salarii cât mai apropiate de cele din Uniunea Europeană. Majorările salariale de anul trecut au redus cu 70% numărul medicilor care îşi depun dosare pentru plecarea din ţară. Această e calea pe care trebuie să mergem, să creştem salariile. În 2020, salariul minim net pe economie va depăşi 300 de euro”, a susţinut Dăncilă, citată de News.ro

Ea a spus că trebuie continută, de asemenea, majorarea punctului de pensie, iar inechităţile trebuie eliminate printr-o nouă lege a pensiilor.

„Suntem o ţară cu una dintre cele mai bune infrastructuri de IT din lume. Vreau că cele mai multe tranzacţii şi depuneri de documente să se facă prin mijloace online. Am în vedere reducerea birocraţiei prin simplificarea sistemului fiscal, reducerea sau comasarea numărului de taxe plătite. Am în vedere maxim 50 de taxe cu aplicare generală şi cât mai curând posibil”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea