Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Premierul Ciucă: „Guvernul a luat toate măsurile pentru a avea stocurile necesare pentru încălzire”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Premierul Ciucă: „Guvernul a luat toate măsurile pentru a avea stocurile necesare pentru încălzire”

Guvernul a luat toate măsurile de asigurare a stocurilor necesare pentru încălzire, iar Executivul este pregătit să adopte, joi, cadrul normativ pentru protejarea cetăţenilor de creşterea preţurilor la energie, anunță premierul Nicolae Ciucă.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Nicolae Ciucă a convocat, la Palatul Victoria, reuniunea Comitetului interministerial pentru asigurarea rezilienţei energetice şi implementarea proiectelor de infrastructură în energie.

Cu această ocazie, participanţii au analizat programul de iarnă iniţiat de Ministerul Energiei şi elementele noilor măsuri guvernamentale de protejare a populaţiei şi economiei de efectele creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale, precizează sursa citată.

‘Guvernul a luat toate măsurile pentru a avea stocurile necesare pentru încălzire. Autorităţile vor avea planuri de intervenţie pentru asigurarea fluxului necesar de aprovizionare, fiind pregătite să ofere suport în cazul unor avarii sau altor situaţii de urgenţă. Pentru a consolida măsurile de sprijin pe care Guvernul le ia pentru protejarea românilor şi a mediului de afaceri de creşterea preţurilor la energie şi gaze naturale, suntem pregătiţi, azi, să adoptăm cadrul normativ necesar în acest sens’, a declarat prim-ministrul Nicolae Ciucă, citat în comunicat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea