Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Premierul Ciucă despre facturile la energie: O reducere mai mare a prețurilor nu este posibilă în acest moment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Ciucă despre facturile la energie: O reducere mai mare a prețurilor nu este posibilă în acest moment

Primul ministru Nicolae Ciucă, a declarat miercuri că românii nu trebuie să plătească facturi duble la electricitate și gaze, pentru că prețurile acestora sunt stabilite prin OUG. El adaugă că o reducere mai mare a prețurilor la energie nu este posibilă în acest moment.

„Oamenii nu trebuie să primească facturi duble, pentru că nu s-a schimbat nimic în conținutul ordonanței de urgență care stabilește clar prețul care e plătit de consumatorul casnic, ca de altfel și de consumatorii economici. Ca atare, acest lucru nu trebuie să se întâmple. Dacă s-a întâmplat, e absolut o greșeală și ea trebuie verificată”, a spus Ciucă, după o reuniune a Biroului Național Permanent al PNL.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Premierul a adăugat că la ANRE și la ministerele care decontează compensarea prețurilor la energie și gaze s-au primit facturile pentru perioada noiembrie-martie, dar că trebuie să vină și facturile pe aprilie, pe noua formulă de calcul.

„Facem analiza și venim cu o decizie și în ceea ce privește posibilitatea de ajustare a compensării la prețul la energie. În funcție de impact putem să aducem modificări inclusiv la ordonanță. Românii nu vor fi afectați de măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a spus Ciucă.

„O reducere a prețului, mai mult decât e acum, nu e posibilă, pentru că trebuie să fim onești și să spunem oamenilor adevărul: bugetul e cel pe care l-am făcut public și aceștia sunt banii din care putem să facem compensarea prețului la energie și gaze”, a adăugat el.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea