Rămâi conectat

Actualitate

Premierii Republicii Cehe, Poloniei și Sloveniei, prezenți la Kiev, pentru o întrevedere cu președintele Zelenski

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierii Republicii Cehe, Poloniei și Sloveniei, prezenți la Kiev, pentru o întrevedere cu președintele Zelenski

În cursul zilei de marți, premierii Republicii Cehe, Poloniei și Sloveniei vor fi prezenți la Kiev, în cadrul unei întrevederi cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, în calitate de reprezentanți ai liderilor Uniunii Europene, anunță premierul ceh Petr Fiala.

„Scopul vizitei este de a confirma sprijinul fără echivoc al întregii Uniuni Europene pentru suveranitatea şi independenţa Ucrainei”, a spus Fiala. „Obiectivul acestei vizite este, de asemenea, de a prezenta un pachet larg de sprijin pentru Ucraina şi pentru ucraineni”, a adăugat premierul ceh.

Un comunicat al guvernului polonez anunţă, la rândul său, că cei trei premieri se vor deplasa la Kiev în calitate de reprezentanţi ai Consiliului European, „pentru a se întâlni cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi cu premierul ucrainean Denis Şmîhal”.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea