Rămâi conectat

Actualitate

Premieră la Teiuş: Consilierii locali au aprobat construcţia a două parcuri fotovoltaice. Investiţia se ridică la suma de 72.000.000 de euro

Alexandra Mates

Publicat

în

Consilierii locali ai oraşului Teiuş au aprobat luni, 25 martie, în cadrul şedinţei ordinare  Planurile Urbanistice Zonale ale proiectului  “Construire parcuri fotovoltaice în extravilanul oraşului Teiuş”.

Potrivit primarului Mirel Hălălai, este vorba despre două parcuri fotovoltaice ce au o putere instalată de 45 MW, respectiv 3,5 MW. Valoarea totală a investiţiei ce urmează a fi realizată în oraşul Teiuş se cifrează la aproape 72.000.000 de euro.

„În contextul general de obţinere a energiei din surse regenerabile considerăm această investiţie ca fiind mai mult decât oportună pentru oraşul nostru, nepoluantă şi benefică pentru bugetul oraşului, dar şi pentru concetăţenii noştri”, a precizat primarul Mirel Hălălai.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români

Unirea Ziarul

Publicat

în

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români O echipă de programatori români a dezvoltat o soluţie software bazată pe tehnologii de recunoaştere a vocii şi inteligenţă artificială (AI) care permite automatizarea părţi din scrierea de cod pe bază de comenzi vocale, scrie AGERPRES. Inovaţia a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea