Premieră la nivelul județului: o localitate din Apuseni impune obligativitatea de a purta mască pentru a preveni infectarea cetățenilor cu noul Coronavirus

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Câmpeni a hotărât azi că începând de mâine, 7 aprilie, pe perioada stării de urgență, toți cetățenii localității cât și cei care tranzitează orașul Câmpeni sunt obligați să poarte mască de protecție.

Astfel, orașul Câmpeni, este prima unitate administrativ-teritorială din județul Alba care a luat această decizie de prevenție, pentru că aici nu există deocamdată informații că ar fi confirmat vreun caz de persoană infectată cu Coronavirus, însă în localitățile din apropiere au fost confirmate pozitiv 13 persoane: la Ciuruleasa 11, iar la Abrud 2 persoane.

ELIT

Reamintim faptul că la nivelul județului Alba, astăzi, la ora 13, erau înregistrate 50 de cazuri confirmate COVID-19, de la raportarea de ieri fiind identificate încă 17 cazuri. În total, la nivel de județ se află în carantină 458 persoane, 95 persoane ieșite din carantină, 1090 persoane izolate la domiciliu, 2790 persoane ieșite din izolare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...