Rămâi conectat

Politică Administrație

Premieră în politica locală! Florin Roman și-a invitat prietenii de pe facebook la o dezbatere vie, mâine la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre cei mai activi oameni din administrația județului Alba, liberalul Florin Roman, a inițiat o acțiune în premieră, în ceea ce privește comunicarea dintre liderii politici și cetățenii pe care îi reprezintă. Acesta și-a invitat prietenii virtuali de pe facebook (n.a. are peste 3.600 de friends) la o întâlnire reală, în cadrul căreia, fiecare participant poate să își spună păsurile, să critice, să propună idei și proiecte de interes comunitar. Roman intenționează ca prin acest demers să se supună evaluării directe a localnicilor și să primească sfaturi în legătură cu ce ar trebui să facă în viitor.

Cei care doresc să răspundă provocării vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, sunt așteptați duminică, 19 ianuarie, începând cu orele 16.00, în sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Intrarea se face prin lateral, (club Stage) etaj 1.

Cafeaua și apa o dă organizatorul evenimentului. Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Dan Lungu.

Florin Roman: Vreau să încep anul cu o întâlnire cu prietenii de pe FB! De aceastaă dată față în față, si nu din spatele unei tastaturi.

Vreau sa vorbim fata in fata despre fapte si despre oameni, despre ce credeți voi ca trebuie sa fac in continuare, despre comunicare si subiecte fierbinți. Cred ca este normal ca un ales sa se întâlnească cu cetățenii. Va aștept sa dezbatem in fata problemele orașului si ale județului, sa vorbim despre sănătate, învățământ, cultura, turism, infrastructura, investiții si locuri de munca, despre proiecte pe care vi le doriți!

Deci cine răspunde provocării? Suntem doar virtuali cum ne zic unii, sau suntem oameni implicați in comunitate! Va multumesc și vă aștept!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea