Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pregătiri pentru 1 DECEMBRIE, la Alba Iulia: Circulația rutieră ar putea fi blocată pe jumătate din străzile municipiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe jumătate din străzile municipiului Alba Iulia circulația rutieră ar putea fi blocată din seara zilei de 30 noiembrie și 1 Decembrie, având în vedere numărul foarte mare de turiști așteptați la manifestările prilejuite de Centenar.

Viceprimarul Gabriel Pleșa a declarat, miercuri, pentru ziaruluiunirea.ro, că decizia blocării străzilor nu este, încă, una definitivă.

”Eu rămân la părerea mea. Să lăsăm liber: centura orașului, partea centru – partea de la gară spre ieșirea spre Cluj, spre Tudor Vladimirescu – și să blocăm în sus, arterele care merge spre Cetate. De la BCR, Vasile Alecsandri cu Doinei, să blocăm partea de la Cimitir, pe fosta stradă 6 Martie și să blocăm imediat după intersecția de la Stadion pe Calea Moților. Eu am spus că Revoluției ar trebui să rămână totuși pentru transportul în comun, să poată lumea circula”, a spus Gabriel Pleșa.

Potrivit acestuia, alte străzi care vor fi blocate sunt Calea Moților de la Primărie în sus, străzile din cartierul Tolstoi și Aurel Vlaicu.

Parada militară se va organiza pe străzile 1 Decembrie și Bulevardul Horea.

Vizitatorii care vor veni în dimineața zilei de 1 Decembrie își vor parca autoturismele la ieșirile din oraș, fiind amenajate alte trei mari, pe terenuri agricole, dinspre Cluj, Sibiu și Munții Apuseni.

Cu siguranță vor fi blocate multe străzi, având în vedere marșul la care sunt așteptați zeci de mii de persoane.

Participanții se întâlnesc în Gara CFR din Alba Iulia și vor merge pe ruta: Bulevardul Ferdinand, str. Tudor Vladimirescu, str. Emil Racoviță, Bulevardul Republicii, Calea Moților, strada Doctor Ion Rațiu, Bulevardul Horea, Piața Tricolor și se vor opri pe strada Unirii.

Citește și 1 Decembrie 2018, doar cu muzică populară și cântece patriotice la Alba Iulia: Artiștii vor cânta pe patru scene


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea