Rămâi conectat

Politică Administrație

Prefecții și subprefecții USR PLUS NU își vor depune demisiile. „Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prefecții și subprefecții USR PLUS NU își vor depune demisiile. „Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară”

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu îşi vor da demisia.

„Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu. Florin Cîţu a fost pus să îl conducă, să administreze acest guvern de coaliţie. A dovedit că nu poate, însă nu este guvernul dânsului.

Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîţu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă încă unul”, a spus Moşteanu la Palatul Parlamentului, întrebat dacă membrii USR PLUS din eşalonul doi din aparatul de stat – prefecţi, subprefecţi – vor demisiona şi ei.

El a afirmat că nu se pune problema nici de demisii din funcţiile de conducere ale Parlamentului, cum ar fi la Senat, unde preşedinte este Anca Dragu, care este tot o funcţie politică.

„Nu discutăm de Parlament aici. Parlamentul funcţionează foarte bine, în comisii, în plen, discuţia este doar despre guvern. Trebuie să plece Florin Cîţu”, a afirmat acesta.

Cei șase miniștri USR PLUS și-au depus demisiile la Secretariatul General al Guvernului.

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat că va comunica marți Guvernului moțiunea de cenzură, chiar dacă cea de-a patra ședință a Birourilor permanente reunite, convocată pentru stabilirea calendarului moțiunii, a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea