Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Predoiu şi echipa PDL-PNL se zbat în amatorism şi ridicol – susține deputatul Ioan Dîrzu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La câteva zile după ce la Alba Iulia, în sala Ballroom de la Alba Mall, premierul ce stă la umbra PDL, Cătălin Predoiu nu a fost în stare să le spună mai nimic oamenilor de afaceri despre programul de guvernare al PNL, brusc, şi-a adus aminte câte ceva, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu. Vine cu un program lipsit total de credibilitate, pe care nici el nu îl înţelege!

Ioan Dirzu04

Atât timp cât pedeliştii de frunte Cătălin Predoiu şi Vasile Blaga, care au umilit românii în timpul guvernării PDL, sunt cei care se laudă cu o astfel de creaţie, nimeni nu-i crede! După ce au tăiat salarii şi pensii, dar şi alte drepturi ale românilor vin să le promită marea cu sarea?! Din pedelişti au devenit peste noapte liberali convinşi pentru a-şi atinge scopul, să-i mai mintă o dată pe români pentru a ajunge la putere.

Ignorând total realităţile economice ale României de azi, fac joc de glezne şi ne spun că ar fi opoziţie, dar e pur şi simplu amatorism în politica zilelor noastre. Oare nu era normal ca măsurile bune lansate de PSD să fie susţinute şi de PNL? Dar se văicăresc că PSD le-ar fi copiat programul! Care program, că ei nu ştiu altceva decât reducerea sau tăierea salariilor, să închidă şcoli şi spitale, să-şi bată joc de români. După ce au crescut TVA la 24 %, cer demisia premierului Ponta, care a susţinut necesitatea reducerii TVA la 19%! Toată truda lor e zadarnică pentru că devin pur şi simplu ridicoli.

Cătălin Predoiu, care acum vrea să devină prim-ministru din partea PNL, este cel care a semnat măsurile de tăiere ale salariilor şi pensiilor, de creştere peste noapte a TVA la 24%, de închidere a spitalelor. Acelaşi Predoiu, alături de Blaga, este printre cei care i-au îndatorat pe români cu o sumă record, 20 de miliarde de euro, împrumut de la finanţatorii externi şi tot ei  au semnat pentru mărirea taxelor şi impozitelor.

Mare tupeu poate să aibă acum Predoiu să vină din nou să-i umilească pe români! Ce valoare pot să mai aibă promisiunile lui Predoiu, aşa-zisul program de guvernare ce poartă semnătura celor care au adus ţara la sapă de lemn?

Camera Deputaţilor a votat noul Cod Fiscal propus de Guvernul Ponta, ca urmare a acordului politic parafat cu opoziţia, iar  cota standard de TVA va reveni la 19%, aşa cum era înainte de decizia catastrofală de creştere la 24%, luată în anul 2010, de Băsescu-Boc-Predoiu şi PDL. Aşa că strigă degeaba Predoiu şi echipa sa PDL-PNL, nu mai au altceva de făcut decât să se zbată în amatorism şi ridicol!

Preşedinte PSD Alba, deputat IOAN DÎRZU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea