Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Precizări privind licitația la salubrizare, de la Primăria Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Municipiului Alba Iulia dorește să-i informeze pe cetățenii orașului despre stadiul în care se află licitația pentru delegare a gestiunii prin concesiune a serviciului public de salubrizare, deszăpaezire şi combatere polei în municipiul Alba Iulia.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Mihai Coșer, la data de 25.08.2012 s-a iniţiat procedura de licitaţie deschisă prin publicarea in SEAP a anunţului de concesionare nr. 2222/25.08.2012.

Deschiderea ofertelor a avut loc la data de 4.12.2012, la sediul Primăriei Alba Iulia, în prezenţa membrilor comisiei de evaluare. S-au înregistrat cinci oferte depuse de către următoarele societăţi: SC POLARIS M HOLDING SRL CONSTANTA, SC ROSAL GRUP SA BUCURESTI, SC DRUSAL SA BAIA MARE, SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE CLUJ NAPOCA si SC SALPREST OCNA MURES SRL.

Analiza documentelor de calificare s-a realizat în perioada 4.12.2012 – 8.01.2013. Comisia de evaluare a considerat că oferta depusă de SC SALPREST OCNA MURES SRL, nu îndeplineşte criteriile de calificare privind capacitatea economico-financiară, tehnică, profesională şi experienţa similară prevazute în Fişa de date, drept urmare este inacceptabilă.

Pentru ofertanţii a căror ofertă a fost considerată admisibilă, comisia a solicitat prezentarea documentelor justificative privind formarea tarifelor ofertate, dat fiind faptul că toate ofertele admisibile au prezentat un preţ total sub 70% din valoarea estimată a contractului.

Ulterior s-a trecut la aplicarea criteriului de atribuire rezultând următoarele punctaje:

SC POLARIS M HOLDING SRL CONSTANTA                           75,65

SC DRUSAL SA BAIA MARE                                                         52,42

SC ROSAL GRUP SA BUCURESTI                                           48,08

BRANTNER SSERVICII ECOLOGICE S.A. CLUJ NAPOCA        42,08

Comisia a hotărât atribuirea serviciului în baza punctajului către SC POLARIS M HOLDING S.R.L.

La data de 25.01.2013 SALPREST OCNA MURES a formulat o contestaţie către CNSC privitor la rezultatul procedurii de atribuire. Termenul legal de soluţionare a contestaţiei este de 20 zile.

Până la soluţionarea contestaţiei şi atribuirea contractului, activitatea de salubrizare se va efectua în baza contractului existent cu SC Salprest Ocna Mures SRL (pe o perioadă de maxim 12 luni, respectiv până la încheierea unui contract de concesiune cu un nou operator).

Tarifele pot fi consultate la sediul Primăriei Alba Iulia.

Motivele care au fundamentat oferta Salprest ca inacceptabilă, pot fi consultate la Biroul Achizitii din primărie”, transmite reprezentantul administrației locale din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea