Rămâi conectat

Curier Județean

Povești, jocuri și activități pentru cei mici, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Povești, jocuri și activități pentru cei mici, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii

Începând cu acest an, lectura are o zi a ei, de sărbătoare, la nivel național! Data de 15 februarie a devenit Ziua națională a lecturii, iar asta nu poate decât să ne bucure. Încă o ocazie de a promova cartea și importanța cititului, atât pentru minte, cât și pentru suflet.

La Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, activitățile pregătite pentru această ocazie îi au astăzi în centru pe cei mai mici dintre viitorii noștri cititori. Asta fără a-i neglija pe cei mari, pe care îi îmbiem cu recomandări, recenzii și expoziții de carte.

La solicitările primite din partea mai multor directori și educatoare de la grădinițele din Alba Iulia, parte dintre bibliotecarele Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba fie vor merge „în delegație”, fie se vor întâlni on-line cu cei mici, cu ajutorul noilor tehnologii și al internetului!

Prin intermediul proiectelor de animație culturală dedicate copiilor: „Coșulețul copiilor deștepți”, „Copil bogat, copil sărac”, „Descoperă biblioteca” și „Vreau să-mi citești!”, preșcolarii vor avea parte de povești, jocuri și activități, toate pornind de la lectura unor cărți specifice vârstei lor.

Mulțumim pentru invitație partenerilor: Grădinița cu Program Prelungit nr. 6 „Scufița Roșie” Alba Iulia, Grădinița cu Program Prelungit Step by Step nr.12 Alba Iulia, Grădinița cu Program Prelungit nr.13 Alba Iulia, Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” Alba Iulia.

Activitățile dedicate Zilei naționale a lecturii, organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, pot fi urmărite pe pagina de Facebook a instituției de cultură, începând cu ora 8.00.

După cărți pentru mici și pentru mari, vă așteptăm la bibliotecă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea