Poți evolua în industria automotive?

La Star Transmission & Star Assembly, anul 2018 vine cu noi oportunităţi ca să îţi pui potențialul în valoare. În cadrul colectivului nostru, găseşti multe exemple de persoane care au crescut atât profesional, cât şi personal.

Un astfel de exemplu este Adrian Prața, actual inginer automatist care și-a început ascensiunea de pe un post de electrician în cadrul departamentului Mentenanță.

„Am participat la mai multe cursuri de formare în cadrul firmei, apoi am fost trimis să mă specializez în Germania timp de 3 luni. Cu ajutorul acestor cursuri am reușit să ajung pe postul pe care sunt acum. Le recomand tuturor cu cea mai mare încredere să vină în departamentul Mentenanță, mai ales că au exemplul meu și al altor colegi care au avansat. Te aștept la mine în echipă!” a transmis Adrian Prața viitorilor săi colegi.

În această lună, căutăm electricieni şi mecanici cărora nu le este teamă să îşi murdărească mâinile pentru a rezolva problemele apărute în producţie şi să folosească PLC-uri (Programmable Logic Controllers) pentru a controla roboţii industriali şi liniile automatizate.

Care sunt cerințele posturilor?
Studii medii sau calificare în următoarele domenii: electrică, electronică, electrotehnică, mecanică, mecatronică sau lăcătuș mecanic. Experiența în domeniul mentenanței reprezintă un avantaj.

Vezi lista completă cu oportunitățile de carieră pe: www.stcu.ro/en/cariera/

Crezi că eşti candidatul ideal? Aplică acum!

De ce Star Transmission & Star Assembly?
Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus pentru performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.

Cu peste 3.000 de angajați, Star Transmission & Star Assembly sunt subsidiare ale Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.

Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul www.stcu.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...