Rămâi conectat

Ştirea zilei

Posibil focar de COVID-19 la Ocna Mureș: Cel puțin 14 cazuri NOI de infectare cu noul coronavirus.

Ziarul Unirea

Publicat

în

După ce, în cursul zilei de ieri, au fost confirmate două cazuri  de pacienți infectați cu coronavirus, se pare că după testarea mai multor contacți ai acestora, au apărut cel puțin 14 cazuri de infectare cu COVID-19 la  la Unitatea medico – socială din subordinea primăriei Ocna Mureș.

Majoritatea celor diagnosticați cu noul coronavirus sunt persoane în vârstă, internate în instituția medicală. Din surse medicale se pare că printre cei infectați se află și cinci asistente medicale.

Cazurile noi de infectare apărute astăzi se pare că sunt contacți ai celor două cazuri confirmate sâmbătă.

UPDATE 1: Asiguram cetățenii ca DSP Alba acționează prompt, datele privind anchetele epidemiologice fiind comunicate de fiecare data transparent, după finalizarea investigațiilor.  Vom reveni cu amănunte, la acest moment rugam populația sa nu între în panica și sa se informeze doar din surse oficiale. Reamintim că, având în vedere regulile de comunicare naționale, situația cazurilor pozitive se comunica abia după comunicatul GCS.au transmis reprezentanții DSP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea