Posibil FOCAR de COVID-19 la o unitate medicală din județul Alba: 6 cadre medicale infectate. A fost demarată o anchetă epidemiologică

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Conform unui comunicat transmis de DSP Alba, 6 cadre medicale dintr-o unitate spitalicească din județul Alba au fost confirmate pozitiv cu COVID-19.

Din informațiile obținute de la sursele ziarulunirea.ro,  unitatea medicală unde s-a descoperit focarul ar fi Spitalul Municipal din Sebeș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Potrivit DSP Alba, 6 cadre medicale depistate pozitiv Covid-19 în cadrul unei unități sanitare din județul Alba (2 cazuri în data de 21. 05 și alte 4 cazuri în data de 22.05). DSP Alba a demarat o ancheta epidemiologica și în paralel o ancheta a inspectorilor sanitari, în vederea limitarii extinderii, protejării personalului medical și a pacienților precum și identificării eventualelor deficiente privind respectarea normelor de lucru și protecție. Tot personalul medical și pacienții vor fi testati, pana acum în cadrul acestei anchete au fost efectuate peste 150 de teste COVID-19, urmând ca zilele ce urmează testarea sa continue. Dacă vor fi constatate deficiente, DSP Alba va lua cele mai drastice masuri prevazute de legislație”, a transmis Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Rusinea 23 mai 2020 at 13:52

Cand umbli cu cine nu trebuie, patesti ce nu trebuie !

Comentariile sunt oprite