Rămâi conectat

Curier Județean

Posesorul unui mandat european de ARESTARE, emis de autorităţile italiene, reținut de polițiștii din Alba: Albaiulianul a fost prezentat Curții de Apel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, a fost reținut de polițiștii din Alba, bărbatul de 45 de ani fiind prezentat Curții de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.

Un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, căutat de autoritățile din Italia, a fost reținut de polițiștii din Alba. Acesta era urmărit, la nivel internațional și este posesor al unui mandat european de arestare.

La data de 24 iunie 2020, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba l-au depistat, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Italia, pentru săvârșirea unor infracțiuni de introducere în țară și comercializare a produselor cu semne false și tăinuire.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea