Posesorul unui mandat european de ARESTARE, emis de autorităţile italiene, reținut de polițiștii din Alba: Albaiulianul a fost prezentat Curții de Apel

Posesorul unui mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene, a fost reținut de polițiștii din Alba, bărbatul de 45 de ani fiind prezentat Curții de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.

Un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, căutat de autoritățile din Italia, a fost reținut de polițiștii din Alba. Acesta era urmărit, la nivel internațional și este posesor al unui mandat european de arestare.

ELIT

La data de 24 iunie 2020, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba l-au depistat, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Italia, pentru săvârșirea unor infracțiuni de introducere în țară și comercializare a produselor cu semne false și tăinuire.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...