Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Posesorul unui mandat european de ARESTARE, emis de autorităţile germane, reținut de polițiști: Bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Cugir au identificat și reținut un bărbat de 30 de ani, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile germane, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Un bărbat de 30 de ani, din Cugir, căutat de autoritățile din Germania, a fost reținut de polițiști, la Hațeg. Acesta era urmărit, la nivel internațional și este posesor al unui mandat european de arestare, pentru trafic de droguri.

La data de 18 septembrie 2020, poliţiştii de investigații criminale din Cugir, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Hațeg, județul Hunedoara, l-au identificat, pe raza orașului Hațeg, pe un bărbat de 30 de ani, din Cugir, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Bărbatul a fost prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea