Popa Pavel (Pistol): Ordenii merită cu adevărat un consilier local

Mă numesc Popa Pavel (Pistol), născut în Oarda în urmă cu 74 de ani. În data de 3 martie 1963 am fost ales deputat pe Oarda. De atunci am rămas dedicat administraţiei din Oarda. Am 49 de ani de activitate în slujba locuitorilor din Oarda de Jos, Oarda de Sus şi Pâclişa. Recunosc că am cele mai multe mandate de consilier local, dar această alegere nu îmi aparţine numai mie, ci întregii comunităţi, căreia îi mulţumesc pentru încrederea care mi-a acordat-o de-a lungul timpului. Sunt o persoană cunoscută la nivel local şi municpal pentru aportul pe care l-am avut în rezolvarea multor probleme ale comunităţii pe care o reprezint.
Am fost plăcut surprins când am aflat din ziarul Unirea, din 21 martie 2012, că un consătean din Oarda doreşte să candideze pentru funcţia de consilier local, la alegerile din iunie 2012, luându-mi de pe umeri această plăcută, dar grea misiune, de a fi iniţiatorul unor programe, de a mă implica în rezolvarea lor, de a fi alături de cetăţeni. Pentru a avea realizări în administraţia locală trebuie să fii dispus să te neglijezi pe tine şi să îţi neglijezi familia, trebuie să fii zi şi noapte la dispoziţia cetăţenilor şi să fii alături de oameni atât la bine, cât şi la greu. Trebuie să nu urmăreşti rezolvarea problemelor personale în detrimentul problemelor cetăţenilor, folosind funcţia în care ai fost învestit de cetăţeni. Cu această ocazie, mulţumesc familiei mele, soţiei mele dragi şi copiilor care
m-au înţeles când am lipsit atât de mult de acasă. Pe tot parcursul acestor ani am avut multe împliniri, am trăit alături de oameni şi evenimente fericite, dar am trecut şi prin vremuri mai grele. Nu întotdeauna poţi rezolva problemele la timp, pentru a-i mulţumi pe toţi cetăţenii. Am înţeles însă că numai cu răbdare, toate se vor rezolva.
Sunt mulţi ani de dăruire şi se pare că sunt ales pe viaţă, după cum rezultă din ziar. Mă simt obligat însă să fac câteva precizări cu privire la realizările mele. Sunt unul dintre cei care au susţinut introducerea apei potabile în Oarda de Jos, acum foarte mulţi ani. Şi acum mă mândresc că am reuşit pe o lungime de 5614 m să introducem reţeaua de alimentare cu apă. În anul 1990 am început demersurile pentru introducerea gazului metan în Oarda, pe o lungime de 19830 m. Aceste două obiective au fost realizate din fondurile cetăţenilor din Oarda. Străzi asfaltate, străzi pietruite, iluminat public, salubrizare, renovări de şcoli, dotarea a două grădiniţe, renovarea Căminului Cultural, realizarea unui dispensar uman şi a farmaciei umane, parcuri şi locuri de joacă pentru copii, asigurarea unui transport public civilizat cu 11 staţii de autobuz moderne, introducerea apei potabile în Oarda de Sus sunt obiective la realizarea cărora am contribuit şi care nu ar fi fost posibile fără sprijinul primarului Mircea Hava şi al Consiliului Local Alba Iulia.
Încă mai sunt multe de rezolvat. Unele lucrări se derulează prin POS Mediu 2007 – 2013. Lucrările la reţeaua de canalizare sunt într-un stadiu foarte avansat. Pot spune că lucrările la reţeaua de canalizare au produs disconfort cetăţenilor, dar alt procedeu nu s-a găsit pentru a introduce ţevile de canalizare. Vreau să cer scuze tututor celor care au suportat acest disconfort.
Moara din Oarda este într-adevăr cumpărată de oameni şi a trecut în proprietatea fostului CAP, iar în baza Legii 18/1981 a trecut în patrimoniul Primăriei Alba Iulia. Banii încasaţi se depun la casieria primăriei.
Referitor la renovarea Căminului Cultural din Oarda de Sus, informez că nici terenul, nici clădirea nu aparţin primăriei, fiind în imposibilitatea de a aloca fonduri pentru refacerea acestui obiectiv. Cei care afirmă altceva sunt invitaţi să se informeze mai bine.
În ceea ce priveşte spaţiile de joacă pentru copii, avem trei parcuri dotate cu mobilier specific, unde copiii supravegheaţi de părinţi se pot juca.
Încă o dată, îmi exprim cu multă sinceritate bucuria de a-mi lua locul de consilier local un consătean, căruia îmi permit să îi spun să se implice cu seriozitate în rezolvarea puţinelor probleme care au mai rămas de rezolvat, dorindu-i sănătate multă familiei dânsului şi multă putere de muncă.
Îmi ofer puterea mea de muncă şi experienţa dobândită pe parcursul vieţii să fiu alături de toţi cetăţenii pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Cu mult respect,
Pavel POPA (Pistol), consilier local

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

16 Comentarii

Fotbalul local a disparut datorita voua PDL 14 aprilie 2012 at 18:26

Mai bine daca Oarda era comuna precum Ciugudul da unii au marsat ca nu vor da autobuze pentru calatori cetatenilor daca nu se accepta ca Oarda sa fie stapanita de Alba Iulia ca si cartier.Oricum fotbalul din Oarda l-ati terminat ,,de atata sprijin,,si terenul de fotbal a ajuns sub stapanirea Unirii A-Iulia.Sa mai conduca si altii ca doar nu ati facut nimic din banii vostrii !

CUGIR C 14 aprilie 2012 at 18:48

ALO DOM. PAVEL…PAI DESPRE CE SPUNETI D-VOASTRA CA A-TI REALIZAT ,S-AU LAUDAT AMI MULTI CA AU FACUT ASA CEVA….consilieri judeteni,presedinti de consili judetene,candidati la functi de senatori si deputati etc. PAI CE SA MAI CREADA OMUL????
EU VA UREZ ,,SARBATORI FERICITE !!!!!!!

Marcela 14 aprilie 2012 at 20:57

Un alt escroc pedelist.Pistol,in afara de faptul ca la tine se imbatau Hava,Dumitrel ,prefectul puponcurist si restul portocaliilor ce ai facut ? Asa sa-ti ajute Domnul !

Aurelian 14 aprilie 2012 at 21:24

Derbedeule nu mai blestema lumea, ca oricum „ragetul magarului nu se aude in ceeruri”!

HAVA PAVELE -ESCROC 14 aprilie 2012 at 23:07

Ai dreptate Aurelian ! Ragi ca un magar si…degeaba ! CONTINUA SA RAGI CA ASTA TI-A MAI RAMAS !

aurelian al doilea 14 aprilie 2012 at 22:12

ia intreaba pe pistol daca d-sra lui in calitate de doamna mai face ochi dulci unui domn sus pus pentru binele tatalui.

La asa realizari...din 63-2012 la expirare cam cat ati castigat ...? 14 aprilie 2012 at 22:15

Fiindca pdl-isti din gura ,,aprobau totul si promiteau ca fac orice …,,cam cu ce salar lunar de la primarie bagati in buzunar ca sa calculam perioada 63-2012 la retragere.Nu de alta ca consilierii n-ar trebui sa primeasca bani ci sa fie ca-n Germania din oameni de vaza nu sa lupte pentru inavutire,etc si ca 21 de consilieri nu-si au rosrtul la Primaria A-I caci polulatia a scazut si multi zic ,,ca ori cu ei,ori fara ei viata merge inainte,,D=le Basescu ai promis reducerea lor si a parlamentarilor ,da ai uitat bre !Doar de fotbal la Unirea v-ati ocupat si doresc la DNA sa nu v-a lase sa fie tocati banii publici dupa cum vor muschii consilierilor,iar de unul se zicea c-a fost si sifonar…..

winnetou 14 aprilie 2012 at 22:34

incredibil nu pot sa cred…. cine o mai fi si Pistol asta? din 1963 !!! Alooo !!! suntem in mileniul 3, chiar nu mai sunt oameni capabili in Oarda, numai Pistol??? Penibil !!! Asta prin copilarie canta Traiasca Regele, a avut si carnet de PCR si de FSN si de PD si de PDL! Vai mama noastra…Cu astfel de oameni vrem noi sa propasim orasul??? Lasa-ne, unchesule, vezi-ti de pensie!!

simi 14 aprilie 2012 at 23:50

PISTOL?LA 74 DE ANI? asta sigur a ramas fara gloante,cautati ba fratilor un tinerel de valoare ca asta are toate sansele sa moara pina la alegeriNU POT CREDE CE CITESC ,CU ASTFEL DE OAMENI ALEGERILE LE-ATI PIERDUT DIN START

Giuca 15 aprilie 2012 at 2:41

Pistoale halal activitate ai avut ca si consilier ridicai mana cand spunea ceva taticul tau havelu in rest ai fost un ooooooooooo barat de aceea oarda arata asa astazi. Sau poate am uitat latraturile tale in canpanie pt havelu pavelu. Sunteti istorie si sa dea domnu sa si platiti ce ati facut bataia de joc cu pontoanele si pasarela pdlista nu se uita usor rusine sa va fie dar voi nu aveti asa ceva!!!!!!!!!!

altul 15 aprilie 2012 at 10:53

Nu cumva titlul e gresit ?
Nu trebuia : Ordenii merita cu adevarat „UN ALT CONSILIER LOCAL ” ?
Poate unii mai cu scoala nu ar fi gresit la sponsorizarea clubului de fotbal !
Dar de…. daca lista era de la partid !!!

Apropo de pasarela de la Tausor-Partos 15 aprilie 2012 at 13:16

Daca circulatia a fost inchisa mai 1 an de zile ,,cei cu minte multa din PDL de ce nu au facut macar 3 benzi pentru aceasta pasarela si au lasat-o tot cu 2 benzi si nu s-au gandit la viitor.Acusi iar reparatie si alti bani tocati ca mintea pe unii nu-i duce….si asa poate au votat consilierii ruginiti….Doamne de ce n-au aceptat ,,legea lustratiei,,acesti PDL-isti si punctul 8 de la Tm cu informatorii ,colaboratorii,rezidentii ori detinatorii caselor de intalnire sa fie aflati de popor cine i-a turnat ca…..

maria 17 aprilie 2012 at 18:57

pistol,alt putregai,nu va mai satura Dumnezeu,de parca n-ati furat destul,si inca mai vrea sa continue,pensioneaza-te nene ca-ti ajunge si lasa pe altii mai competenti si mai tineri.

dadiana 18 aprilie 2012 at 9:09

Maria si toti ceilalti care latrati, spuneti ce au facut neica nimeni din pnl in numele carora vorbiti cand au fost la butoane cu Tariceanu, si-au umplut buzunarele la Bucuresti, vezi motreanu. roman si alti amarati

maria 18 aprilie 2012 at 17:19

or fi facut fato ,da io nu latru in numele nici unui partid,latru in numele oamenilor simpli care vad adevarul si nu se pot exprima prea mult ca nu au loc de unii ca voi. e normal sa-l aperi,co-i fi si tu una bine pusa in primarie, ca din oarda sunteti multi care aveti posuri bune de „bugetari” in primari orasului Alba Iulia si majoritatea nu aveti nici 10 clase. eheee unde e competenta? vai de noi,si apropo latratul e liber in ziua de azi,dar din pacate adevarul doare, toata lumea are dreptul la replica, nu crezi?

Costel* 18 aprilie 2012 at 21:59

Domnului Pistol ii doresc sa-si manance pensia in liniste si pace din iunie incolo ca pentru trasul in tintele obstii nu mai sunt cartuse … asta e … domnule Pistol la o anumita varsta ajunge … la plecare poti sa ne organizezi o petrecere la … Caminul cultural.

Comentariile sunt oprite