Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ponta cu mâinile în buzunarele românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negrut021 aprilie 2014. O zi urâtă care va rămâne întipărită în mintea românilor drept ziua în care Ponta și-a băgat cu nesimțire mâinile până la cot în buzunarele lor. Gluma proastă a plagiatorului afectează o țară întreagă, deoarece nu sunt afectați doar cei care folosesc mașini și trebuie să alimenteze cu carburanți ci fiecare român, care cumpără produse și servicii. Toți comercianții vor putea folosi drept justificare a creșterii prețurilor pentru produsele lor, introducerea acestei accize. S-a dovedit în repetate rânduri că această scumpire a carburanților nu era necesară. Nu era nevoie de această lovitură dată românilor.

Una din primele motivații date de Victor Viorel Ponta, pentru scumpirea benzinei și a motorinei a fost nevoia de fonduri pentru autostrăzi. Mai apoi, unul din ”iluștrii” miniștri din cabinetul său, Ioana Petrescu, de la finanțe susținea că banii de pe acciză ar merge la pensii și salarii. Acum s-a revenit la ideea cu autostrăzile. Sunt foarte sceptic în această privință. Ponta și gașca sa și-au dovedit incompetența în așa fel încât să ne dăm foarte ușor seama că nu își vor onora nicio promisiune. După cum vedeți ”ministrul marilor proiecte”, Șova nu este în stare sa termine nici măcar lotul 3 din autostrada Orăștie – Sibiu.

România are în acest moment carburanți mai scumpi decât alte 9 țări din Uniunea Europeană, țări unde veniturile populației le depășesc destul de mult pe cele ale românilor.

Banii strânși astfel de pe spatele românilor de către Ponta și ai lui vor avea ca destinație precisă baronii locali care trebuie să fie bine hrăniți înainte de alegeri. Asta e guvernarea uselistă, pesedistă, usedistă. Astfel înțelege Victor Viorel Ponta să răsplătească încrederea celor care l-au votat. Aș vrea să cred că românii și-au dat seama cu cine au de-a face și să-i pună pe acești oameni acolo unde merită: în uitare.

O lovitură puternică în urma introducerii accizei primește și o importantă companie din județul Alba. Mă refer aici la Cupru Min care detine o serie de utilaje grele care funcționează cu carburanți.

Guvernanții actuali nu au nicio considerație față de acest popor. Prin această măsură pe care au luat-o își manifestă indiferența față de zecile de mii de români care au semnat petiția Partidului Mișcarea Populară împotriva majorării prețurilor la carburanți, ignoră protestul celor 11 mii de români care au ieșit în stradă pe 15 martie.

Răsplata pentru toate aceste necazuri aduse asupra românilor trebuie să vină în acest an, atât la alegerile europarlamentare cât și la prezidențiale. Ponta trebuie trimis acasă!

Președinte PMP Alba, deputat Clement Negruț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea