Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Polițiștii plătesc DOAR 11 euro pe noapte la hotelul de 3 STELE din MAMAIA al MAI. Durata unui sejur este de maximum șase zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițiștii plătesc DOAR 11 euro pe noapte la hotelul de 3 STELE din MAMAIA al MAI. Durata unui sejur este de maximum șase zile

Hotelul din Mamaia destinat cadrelor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a anunțat prețurile pentru sezonul estival. În cadrul programului „Litoral 2021”, resortul de 3 stele, finanțat de stat, pune la dispoziția angajaților camere duble și apartamente începând de la prețul de 55 de lei de persoană. În același timp, pe piața liberă, o cameră dublă la un hotel de 3 stele, la Mamaia, ajunge, în plin sezon, la 400 de lei pe noapte.

Direcția Generală Logistică a MAI a anunțat, printr-o circulară, că din data de 14 iulie, începe sezonul estival „Litoral 2021”. Cu această ocazie, au fost anunțate toate structurile ministerului, între care și CS Dinamo. În același timp, pe lista celor care au dreptul să-și facă vacanța la Meridian, hotelul cotat la 3 stele, finanțat de MAI, sunt trecuți și foștii angajați, aflați în rezervă ori în retragere.

Conform ofertei pentru angajați, un sejur nu poate dura mai mult de șase zile. Cazarea se face la ora 17.00 a primei zile de cazare, iar eliberarea camerei se face la ora 12.00 a ultimei zile. Potrivit ofertei, pentru o cameră dublă, prețul este de 55 de lei de persoană, în timp ce, pentru apartamentele de trei și patru persoane, prețul este de 85 de lei de persoană. Totodată, cadrele MAI pot opta și pentru trei mese, la prețul total de 55 de lei pe zi. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, prețul este de 30 de lei pe zi.

Polițiștii au reducere 90 la sută din prețul vacanței

În același timp, la hotelurile private din Mamaia, cotate cu 3 stele, o cameră poate ajunge și la 400 de lei pe noapte, în plin sezon. Prețurile pe litoral au explodat, în această vară, după ce, scăpați de restricțiile impuse de pandemie, românii s-au înghesuit pe litoral.

Surse din cadrul MAI au explicat, pentru Gândul, că în ciuda faptului că „Centrul de pregătire și recuperare/refacere a capacității de muncă Meridian -Mamaia”, așa cum se numește, de fapt, complexul este cotat cu 3 stele, condițiile de cazare sunt de proastă calitate. Sursele citate spun că mobilierul este foarte vechi, iar camerele arată de 2 stele.

Chiar și așa, cadrele MAI se luptă să prindă o cameră la „Meridian”, mai ales că polițiștii beneficiază de o reducere de 90 la sută din tariful standard, diferența de preț fiind decontată din bugetul Poliției Române.

sursa: Gandul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi precizează că există posibilitatea redeschiderii traficului la mijlocul lunii iunie. Citește și: VIDEO | Zăpadă de peste 4 metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea