Rămâi conectat

Ştirea zilei

Polițiștii locali din Alba Iulia nu mai primesc norma de hrană, care varia între 700 și 800 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cei 170 de polițiști locali din Alba Iulia nu mai primesc norma de hrană, care varia între 700 și 800 de lei, decizia fiind luată în urma analizei efectuate asupra veniturilor și cheltuielilor, după ce primăria a pierdut circa 30 de milioane de lei în urma ”Revoluției fiscale”.

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat în ședința extraordinară de joi proiectul de hotărâre care prevede retragerea normei de hrană pentru polițiștii locali din municipiu.

”În urma analizei efectuate asupra veniturilor estimate a se realiza în decursul anului 2018 şi asupra cheltuielilor de personal precum şi a celorlalte cheltuieli privind buna funcţionare a activităţii instituţiei, s-a constatat faptul că resursele financiare fiind limitate, nu pot fi acoperite integral cheltuielile”, se arăta în proiect.

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat, în cadrul ședinței, că norma de hrană va fi reintrodusă când vor fi suficiente fonduri.

”Cel puțin 30 de milioane de lei ne sunt luați. Pe vremuri, Boc a tăiat 25%, a luat niște ouă, astăzi ne-ați furat găina. În această chestiune, cu trecerea contribuțiilor, e vorba de 8,7 milioane de lei pe care îi plătim în plus”, a spus primarul Mircea Hava.

Proiectul a trecut cu votul majorității PNL, iar consilierii locali social-democrați s-au opus.

Salariile polițiștilor locali au fost majorate, în vară, după intrarea în vigoare a legii salarizării.

Primăria Alba Iulia a pierdut, după aplicarea noilor prevederi fiscale adoptate de Guvern, în jur de 30 de milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea