Poliţiştii IPJ Alba continuă acţiunile premergătoare sărbătorilor. Încă o sută de mii de lei amenzi, într-o zi

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor desfăşura zilnic acţiuni care vizează combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Potrivit IPJ Alba, “controalele efectuate, ieri, 10 aprilie a.c., de structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale, ordine publică, poliţie rutieră, transporturi şi acţiuni speciale s-au concretizat în constatarea a  11 infracţiuni, dintre care 2 de evaziune fiscală. De asemenea au fost aplicate 416 sancţiuni contravenţionale, din care 316 pentru nerespectarea regulilor privind circulaţia pe drumurile publice, 49 pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 33 pentru abateri privind comerţul, restul constituind alte încălcări ale normelor legale în vigoare. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 101.380 lei.

ELIT

Cu ocazia acestor acţiuni au fost verificaţi 79 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 448 mijloace de transport. de evaziune fiscală.

Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 4824 lei.”

Acţiunile poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cadrul acestui plan, vor continua şi în perioada următoare.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

Raluca 12 aprilie 2014 at 10:58

Luati-l si pe ala pe Capalnas militian aprig si ager, care stie ca care e treaba poate va ajuta si el mai ia si el carnetul (altcuiva desigur ca pe al lui nu e in stare sa si-l ia), mai ne explica ca care-i treaba cu contraventiile si infractiunile la regimul circulatiei rutiere, nu de alta da el stie bine legea are si permis de conducere, e tare tare e dom comisar,poate ne spune si cu ajutorul carui dom chestor a ajuns purtator ilegal sau hai sa nu ii spunem ilegal hai sa ii spunem purtator pe fals de grade, sau poate mai interesant ne spune ca grad are andrei andreicut. Ar fi interesant!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...