Rămâi conectat

Actualitate

Polițiștii din Alba Iulia i-au reținut pe ceilalți 2 tineri din Sebeș, coautorii spargerii unui apartament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ceilalţi doi tineri din Sebeş bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti. Azi, 25 februarie a.c., vor fi prezentaţi Parchetului de lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Potrivit IPJ Alba, “miercuri, 24 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe E.P.R., de 23 de ani şi A.A.G., de 24 de ani, ambii din municipiul Sebeş, care, alături de alţi doi tineri sunt bănuiţi de comiterea unui furt dint-un apartament din municipiul Alba Iulia, faptă prin care au cauzat un prejudiciu de peste 8.000 de lei.

În cursul zilei de azi, 25 februarie,  cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.”

 

Informaţii de background:  

La data de 23.02.2016, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, i-au identificat pe  E.P.R., de 23 de ani, A.A.G., de 24 de ani, M.B., de 26 de ani şi C.A., de 31 de ani, primii 3 din municipiul Sebeş, iar ultimul din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud, dar care locuieşte fără forme legale în municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt din locuinţă ce a fost reclamat poliţiei la data de 8 februarie a.c.

În sarcina celor 4 tineri s-a reţinut faptul că, în perioada 07-08.02.2016, au pătruns, prin efracţie, într-un apartament nelocuit din Alba Iulia ce aparţine unei femei din municipiu şi au sustras produse electronice, în valoare de peste 8.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale şi recuperarea prejudiciului cauzat prin fapta lor, la data de 23.02.2016, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au efectuat 4 percheziţii, pe raza municipiului Sebeş, la domiciliile celor 4 bănuiţi de furt.

 Cu această ocazie au fost găsite bunurile sustrase din apartamentul din Alba Iulia, iar doi dintre tineri au fost identificaţi la domicilii.

Faţă de M.B. şi C.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea